رادیو بین المللی چین: رویکرد غرب در توزیع واکسن کرونا خودخواهانه است

به گزارش مجله یک کامپیوتر، بعضی از فراوری کنندگان واکسن در غرب که بدنبال نفع خود هستند و برنامه کووکس را دور می،زنند اولویت خرید واکسن های کرونا را به کشورهای ثروتمند اختصاص داده اند.

رادیو بین المللی چین: رویکرد غرب در توزیع واکسن کرونا خودخواهانه است

با ما همراه باشید و با تور چین ارزان از شگفت انگیزترین کشور دنیا دیدن کنید بر روی دیوار چین سلفی بگیرید، از قصر ممنوعه دیدن کنید و در خیابان شانگهای پیشرفته ترین آسیا قدم بزنید.

به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران به نقل از رادیو بین المللی چین، تدروس آدهانوم مدیرکل سازمان بهداشت جهانی اخیرا افشا نموده است که 49 کشور ثروتمند جهان در حال حاضر اقدام به تزریق بیش از 39 میلیون دوز واکسن کرونا نموده اند و این در حالیست که بعضی از کشورهای کمتر توسعه یافته در جهان صرفا به 25 دوز واکسن دسترسی دارند!

جدیدترین خبرها و تحلیل های ایران و جهان را در کانال تلگرامی خبرنگاران بخوانید. (کلیک کنید)

جدیدترین خبرها و تحلیل های ایران و جهان را در صفحه اینستاگرامی خبرنگاران بخوانید. (کلیک کنید)

بر اساس گزارش بسیاری از رسانه های خبری، صرفا 25 نفر در گینه از جمله رئیس جمهور این کشور در برابر کرونا واکسینه شده اند.

این مقام ارشد سازمان بهداشت جهانی در این رابطه هشدار داده است: 25 میلیون نفر نه! 25 هزار نفر هم نه! صرفا 25 نفر! من می خواهم صریحا بگویم که جهان در آستانه انحطاط اخلاقی مصیبت باری قرار گرفته است!

عصبانیت مدیرکل سازمان بهداشت جهانی در این رابطه باید کل جهان را خشمگین کند چرا که قصد و هدف اصلی سازمان بهداشت جهانی و سایر نهادهای جهان از راه اندازی برنامه موسوم به کووکس (تسهیل دسترسی جهانی به واکسن کرونا)، توزیع عادلانه و منصفانه واکسن های کرونا، اولویت دهی به مردم کشورهایی که احتیاج به دریافت واکسن دارند و همچنین توانمندسازی مردم کشورهای کم درآمد برای ایمن شدن هر چه سریع تر در برابر کروناویروس بوده است.

با این وجود، جهان شاهد است که بعضی از کشورهای غربی پیشتر برای خرید و انبار کردن واکسن های کرونا هجوم برده اند؛ بعضی از فراوری نمایندگان واکسن در غرب جهان که بدنبال نفع خود هستند و برنامه کووکس را دور می زنند و اولویت خرید واکسن های کرونا را به کشورهای ثروتمند می دهند و از این طریق باعث افزایش قیمت این واکسن ها می شوند ، باعث ایجاد هرج و مرج بازاری شده و در جهت اجرای فرایند واکسیناسیون سازمان بهداشت جهانی مانع تراشی می نمایند.

اینگونه رفتارها بسیار خودخواهانه و کوته بینانه و خطرناک هستند؛ بشریت در روبرو با اپیدمی کرونا که در حال گسترش در جهان است، احتیاجمند اتحاد و همکاری بدون مرز جهت مقابله با این بحران است و این در حالیست که چین در این عرصه وارد عمل شده است.

کشور چین با انجام اقداماتی از جمله کوشش برای ساخت واکسن های کرونا به عنوان یک محصول عمومی با دسترسی جهانی، ملحق شدن به اجرای برنامه کووکس، انجام پروژه های مشترک تحقیق و فراوری واکسن کرونا با یاری شرکای پکن در بیش از ده کشور و ... در جهت اتخاذ کوشش های بی وقفه برای ارتقاء ساخت جامعه سلامت بشری حرکت نموده است.

در حال حاضر، کشورهای شیلی، امارات متحده عربی، بحرین، مصر، اردن، ترکیه، اندونزی، برزیل و سایر کشورهای جهان استفاده از واکسن های فراوری شده ضد کرونا توسط چین را تصویب و مجوز استفاده از این واکسن ها را صادر نموده اند؛ بر اساس داده های در حال تکمیل، بیش از 40 کشور در سراسر جهان درخواست واردات واکسن های چینی ضد کرونا را مطرح نموده اند و سران بسیاری از کشورهای جهان نیز در انظار عمومی با واکسن های چینی واکسینه شده اند.

در جواب این سؤال که چرا جهان تا این اندازه به واکسن های ضد کرونای فراوری چین اعتماد دارد، باید گفت که دلیل اول این است که این واکسن ها کارآمد و ایمن هستند؛ شاخص های بدست آمده مربوط به ایمنی و کارآمدی واکسن های ضد کرونای فراوری شده در چین فراتر از استانداردهای لحاظ شده توسط سازمان بهداشت جهانی بوده است.

دلیل بعدی اعتماد بالای جهان به واکسن های کرونای چین این است که این واکسن ها قابلیت ذخیره سازی و جا به جایی و حمل و نقل در محیطی با دمای 2 الی 8 درجه سانتی گرادی را دارا هستند و این قابلیت، هزینه های مربوط به ذخیره سازی و حمل و نقل این واکسن ها در کشورهای در حال توسعه را تا حد بسیار زیادی کاهش می دهد.

کاملا تعیین است که کوشش های چین تا حد چشمگیری باعث بهبود دسترسی و مقرون به صرفه بودن واکسن های کرونا در کشورهای در حال توسعه شده و توزیع منصفانه واکسن های کرونا در سراسر جهان را تقویت نموده است.

خودخواهی واکسنی رویکردی نیست که بتواند با شیوع ویروس کرونا مقابله کند؛ کشورهای سراسر جهان باید در جهت مقابله با اپیدمی کرونا، به وسیله همکاری با یکدیگر اقداماتی مشابه چین را عملی نمایند چرا که تنها در این صورت است که عصبانیت مدیرکل سازمان بهداشت جهانی فروکش خواهد نمود و داروی مناسبی برای برطرف اضطراب تدروس آدهانوم فراهم خواهد شد.

منبع: خبرگزاری تسنیم
انتشار: 2 اسفند 1399 بروزرسانی: 2 اسفند 1399 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 49657

به "رادیو بین المللی چین: رویکرد غرب در توزیع واکسن کرونا خودخواهانه است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "رادیو بین المللی چین: رویکرد غرب در توزیع واکسن کرونا خودخواهانه است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید