اشتری: تردد ها در سطح شهر ها و جاده ها کاهش یافته است
به گزارش مجله یک کامپیوتر، فرمانده نیروی انتظامی گفت: خوشبختانه شاهد این هستیم که مردم عزیزمان همکاری خوبی با نیروی انتظامی داشته و تردد ها در سطح شهر ها و جاده ها کاهش یافته است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرنگاران، سردار اشتری از مرکز کنترل ترافیک راهور ناجا گفت: براساس گزارش های دریافتی و بازدیدی که صورت گرفته شاهد رعایت توصیه های ایمنی از سوی مردم عزیزمان هستیم.
وی اضافه نمود: از اینکه مردم با فرزندان خودشان در نیروی انتظامی و کادر درمانی همکاری کردند کمال تشکر را داریم.
فرمانده نیروی انتظامی گفت: خوشبختانه مردم به تذکرات مأموران هم توجه نموده اند و حتی تردد در سطح شهر هم کاهش یافته و در سراسر کشور هم تردد ها کاهش یافته است.
سردار اشتری اضافه نمود: امیدواریم تا خاتمه امروز هم همین فرایند حفظ گردد و مردم همین همکاری خودشان را انجام دهند و به فکر سلامتی خود و همکارانشان باشند و دستورالعمل های صادر شده را رعایت نمایند.
وی ادامه داد: کسانی که توقف در کنار تفرجگاه ها داشته باشند و به تذکرات توجه ننمایند اولا جریمه 500 هزار تومانی خواهند شد و سپس در صورت لجاجت و سماجت خودرو به پارکینگ منتقل شده و یک ماه توقیف خواهد ماند.
منبع: خبرگزاری دانشجوtour-malaysia.ir: تور مالزی ارزان قیمت، تور پنانگ، کوالالامپور، لنکاوی، تور لحظه آخری مالزی را همراه ما باشید.
sale-blog.ir: مجله وبلاگ فروش | ارائه نرم افزارهای مدیریت وبسایت را به ما بسپارید.