برقراری پرواز مشهد ـ باکو برای جذب گردشکر از جمهوری آذربایجان

به گزارش مجله یک کامپیوتر، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی از برقراری پرواز مشهد ـ باکو با هدف جذب گردشکر از جمهوری آذربایجان اطلاع داد.

برقراری پرواز مشهد ـ باکو برای جذب گردشکر از جمهوری آذربایجان

به گزارش خبرنگاران به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی، ابوالفضل مکرمی فر مدیرکل میراث فرهنگی این استان، امروز شنبه 13 مرداد با بیان این مطلب گفت: در جلسه ای که با حضور سیدحسین خواب نما مسئول چارتر پرواز های شرکت های هواپیمایی به جمهوری آذربایجان، رئیس و اعضای هئیت مدیره انجمن دفاتر خدمات مسافرتی، مدیران بعضی مراکز اقامتی و سرپرست معاونت گردشگری استان برگزار گردید راهکارهای جذب گردشگر از جمهوری آذربایجان مورد آنالیز نهاده شد.

او اضافه کرد: بر اساس سیاست های ابلاغی از سوی معاونت گردشگری کشور برای جذب گردشگر از جمهوری آذربایجان برنامه ریزی های برقراری پرواز مستقیم بین مشهد - باکو در دستور کار نهاده شده است.

او با اشاره به حضور مدیران مراکز اقامتی و آژانس های مسافرتی در این جلسه گفت: مدیران مراکز اقامتی برای پذیرش زائران و مسافران جمهوری آذربایجان اعلام آمادگی کردند و مدیران آژانس های مسافرتی نیز آمادگی دارند که با برنامه ریزی لازم زمینه استمرار و تداوم این پرواز مستقیم بین مشهد باکو برقرار باشد.

مکرمی فر یادآور شد: برای جذب گردشگر از جمهوری آذربایجان برگزاری هفته فرهنگی خراسان رضوی و معرفی ظرفیت های گردشگری و جاذبه های تاریخی و صنایع دستی استان در برنامه واقع شده است.

برای جذب گردشگر از جمهوری تاتارستان تفاهم نامه امضا شده و امضای تفاهم نامه تبادل گردشگر با پاکستان در حال نهایی شدن است.

دور زمین: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله گردشگری

منبع: میراث آریا
انتشار: 18 شهریور 1400 بروزرسانی: 18 شهریور 1400 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 11657

به "برقراری پرواز مشهد ـ باکو برای جذب گردشکر از جمهوری آذربایجان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "برقراری پرواز مشهد ـ باکو برای جذب گردشکر از جمهوری آذربایجان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید