در هیچ فینال شکست نخورده ام، اکبری کارش را می دانست

به گزارش مجله یک کامپیوتر، به گزارش خبرنگاران، تیم والیبال سایپا امروز با شکست کاله مازندران جواز حضور در فینال مسابقات لیگ برتر والیبال را بدست آورد.

در هیچ فینال شکست نخورده ام، اکبری کارش را می دانست

امیر حسینی کاپیتان تیم والیبال سایپا پس از صعود به مرحله فینال در جمع خبرنگاران حاضر شد و گفت: بازی بسیار خوبی بود. در مرحله رفت مسابقات کار سختی در آمل داشته ایم. تیم بسیار اذیت شد اما با بررسی خوبی که کادر فنی انجام داد پیروز شدیم پیروز شویم. امروز کار راحت تری داشتیم. کاله تیم جوانی دارد و همین فشار زیادی بر روی بازیکنان این تیم وارد کرد اما در نهایت با یاری کادر فنی پیروز شدیم این بازی را نیز پیروز و راهی فینال شویم.

وی در ادامه در پاسخ به این سوال که موتور تیم سایپا در مرحله پلی آف روشن شد و این تیم نتایج خوبی کسب کرد، اضافه کرد: پیمان اکبری برای مسابقات برنامه داشت و می دانست که چه کاری را انجام می دهد. نوع تمرینات او به نحوی بود تا تیم بتواند در مرحله پلی آف رقابت ها نتایج خوبی را کسب کند. خوشحالیم که راهی فینال شده ایم.

امیر حسینی درباره پیش بینی اش از فینال رقابت های لیگ برتر والیبال گفت: تا به امروز در هیچ یک از فینال رقابت ها نباخته ام. به چیزی که در پیش می گیرم ایمان دارم و هر بار که پا به فینال مسابقات گذاشته ام پیروز بوده ام.

دور زمین: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله گردشگری

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 18 شهریور 1400 بروزرسانی: 18 شهریور 1400 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 5200

به "در هیچ فینال شکست نخورده ام، اکبری کارش را می دانست" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "در هیچ فینال شکست نخورده ام، اکبری کارش را می دانست"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید