عضو کنگره آمریکا: آمازون از چهره کاربران عکس می گیرد

به گزارش مجله یک کامپیوتر، نیویورک- خبرنگاران- عضو دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا افشا کرد سایت فروش آنلاین آمازون از چهره کاربران خود بدون رضایت و اطلاع آنها تصویر برداری می نماید.

عضو کنگره آمریکا: آمازون از چهره کاربران عکس می گیرد

الکساندریا اوکازیو کرتس در جلسه استماعی کمیته نظارت و اصلاحات این مجلس اظهار کرد در حال حاضر آمازون از همه افراد بدون رضایت و اطلاع آنها تصویر برداری می نماید و آن را به دولت می فروشد.

وی ادامه داد: این کار مختص آمازون نیست بلکه سایت های فیس بوک، مایکرو سافت و شرکت های تکنولوژی بزرگ دیگر هم این کار را انجام می دهند.

این نماینده جوان کنگره آمریکا اضافه نمود: آیا منصفانه است که آمریکایی ها در معرض جاسوسی قرار گرفته باشند یا انبوهی از اطلاعات آنها به سرقت برده شود بدون آنکه از آن اطلاع یا رضایت داشته باشند؟

اوکازیو کرتس با بیان اینکه یکی از ابتدایی ترین نگرانی های قانون اساسی درباره تکنولوژی های چهره نگاری بدون رضایت است که ریشه آن به متمم چهاردهم قانون اساسی برمی شود.

وی با بیان اینکه اکنون شرکت ها، آژانس ها و دولتی ها به طور اساسی می توانند داده های اندازه گیری مشخصات بدن افراد را به سرقت ببرند یا از آن استفاده نمایند، گفت: این اقدام بدون رضایت افراد مسلما هتک حرمت افراد است.

نماینده دموکرات آمریکا اضافه نمود: اینجا آمریکا است و ما حق داریم که حریم خصوصی داشته باشیم.

کلیر گارویه همکار ارشد مرکز قانون دانشگاه جورج تاون هم در این نشست اظهار کرد آنچه که فیس بوک انجام می دهد با بقیه شرکت ها متمایز است. عمده اطلاعات سیستم آژانس های اجرای قانون از داده های مرکز صدور گواهینامه رانندگی یا تصاویر متهمان به دست می آید.

اروپام*1429

دور زمین: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله گردشگری

منبع: ایرنا
انتشار: 18 شهریور 1400 بروزرسانی: 18 شهریور 1400 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 8000

به "عضو کنگره آمریکا: آمازون از چهره کاربران عکس می گیرد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "عضو کنگره آمریکا: آمازون از چهره کاربران عکس می گیرد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید