از تاپاس تا پاتاتاس؛سفر به اسپانیابه قصد غذاهای خوشمزه ماتادورها، تصاویر
به گزارش مجله کامپیوتر، غذاهای اسپانیایی به شدت تحت تاثیر رویدادهای تاریخی که فرهنگ یک جامعه را می سازد بوده و همچنین آب و هوا عامل مهم دیگر بر روش های پخت و پز این سرزمین است.

اگر علاقمند به سفر با بهترین هزینه تورهای کانادا هستید با ما همراه شوید، با مجری مستقیم تور کانادا از تورنتو، مونترال و ابشار نیاگارا دیدن کنید و بهترین تجربه سفر را داشته باشید.
به گزارش خبرنگاران این دستورهای غذایی تحت تاثیر فتح سرزمین های تازه ؛ که مواد تشکیل دهنده جدیدی را در دسترس قرار می داد ،تغییر می کردند.
غذاهای اسپانیایی در میان محبوب ترین غذاهای جهان شناخته می شوند و قدمت بعضی از دستورالعملها به صدها سال می رسد.
هر منطقه از اسپانیا با تنوع در پادشاهی های متعدد ،دارای غذاهای منحصر به فرد و طعم خاص خود است.
در ادامه با هم سر یک میز که به روش اسپانیایی چیده شد، می نشینیم:
تاپاس در حقیقت یک پیش غذا است که به صورت لقمه بوده و محتویات آن بنا به سرد یا گرم بودن از پنیر و زیتون به ماهی سرخ نموده تغییر می نماید.این پیش غذا در بعضی رستورانها رایگان ارائه می گردد.
تورتیا د پاتاتاس یا املت اسپانیایی با تخم مرغ ، سیب زمینی ،روغن زیتون ،پیاز و سیر درست می گردد.
پائیا غذای ملی اسپانیایی هاست که ماده اصلی آن برنج است اما مواد دیگر آن منطقه به منطقه تفاوت دارد. پائیای والنسیایی ، دریایی ، سیاه ، گیاهی و مخلوط
سوپ گازپاچو یک سوپ سرد مخصوص تابستانها که از سبزیجات خام و مخلوط شده تهیه می گردد.گوجه فرنگی ، خیار ، فلفل ،پیاز ،سیر،روغن زیتون ، سرکه ،آب و نمک مواد تشکیل دهنده آن هستند.
کرک کاتالانا همان کرم بروله فرانسوی هاست با این تفاوت که سرد سِرو شده و همچنین پوست لیمو و دارچین به جای وانیل استفاده می شوند.
گامباس آجیلو یا میگوی سیردارکه میگوهای تازه به مدت 10 دقیقه در روغن زیتون ، سیر ،فلفل سرخ می شوند.
پنیر مانچگو از شیر گوسفند درست می گردد و بافتی کره مانند داشته و رنگ آن می تواند سفید ، زرد و حتی کمی قهوه ای باشد.
سس آیولی یک سس مایونز مدیترانه ای است که با سیر فراوان ،روغن زیتون و نمک درست می گردد.
چون اسپانیا ساحل زیاد دارد ،پس خوردن ماهی گریل شده کنار ساحل عجیب نیست.ماهی ها داخل قایقی پر از شن و ماسه و ذغال داغ گریل می شوند.
منبع: توریسم آنلاین