این مواد غذایی کم خونی را از بین می برند

به گزارش مجله یک کامپیوتر، سازمان جهانی بهداشت اعلام نمود: خطرات کم خونی بیشتر متوجه بچه ها و زنان است و استفاده از لوبیا قرمز، عدس، نخود، تخم مرغ، گوشت قرمز، سبزیجات برگ تیره از جمله مواد مؤثردر مقابله با کم خونی است.

این مواد غذایی کم خونی را از بین می برند

به گزارش خبرنگاران از فارس، سازمان جهانی بهداشت بیان کرد: فقر آهن، شایع ترین کم خونی در همه گروه های سنی بین خانم ها و آقایان است.

در تحقیقات سازمان جهانی بهداشت آمده است: علائم و نشانه های کم خونی ضعف، خستگی، کاهش استقامت، دشواری در تمرکز، دست و پاهای سرد، رنگ پریدگی، تنگی نفس، تپش قلب و ریزش مو است.

تاخیر در تکامل و هماهنگ شدن حرکات کودک، کاهش ذخائر آهن نوزاد هنگام تکامل، به وجودآمدن آسیب های مغزی در نوزاد و کاهش ضریب هوشی نوزادان؛ از جمله خطرات کم خونی مادران باردار برای نوزادان بود که سازمان جهانی بهداشت به آن اشاره نمود.

این سازمان همچنین خطرات کم خونی را بیشتر متوجه بچه ها، زنان باردار و زنان در دوران سیکل قاعدگی دانست.

توصیه سازمان بهداشت جهانی استفاده از مواد غذایی نظیر لوبیا قرمز، عدس، نخود، تخم مرغ، گوشت قرمز، سبزیجات برگ تیره، آجیل و خشکبار، دانه ها، پرتقال و لیمو شیرین برای در امان ماندن و نجات از کم خونی است.

tour-malaysia.ir: تور مالزی ارزان قیمت، تور پنانگ، کوالالامپور، لنکاوی، تور لحظه آخری مالزی را همراه ما باشید.

sale-blog.ir: مجله وبلاگ فروش | ارائه نرم افزارهای مدیریت وبسایت را به ما بسپارید.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 30 آبان 1400 بروزرسانی: 30 آبان 1400 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 30932

به "این مواد غذایی کم خونی را از بین می برند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "این مواد غذایی کم خونی را از بین می برند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید