بازگشت صیادمنش به استقلال به یک شرط
به گزارش مجله یک کامپیوتر، استقلال در خط حمله مهاجمان خوبی دارد و فرهاد مجیدی از عملکرد آن ها راضی است.

به گزارش گروه ورزشی خبرنگاران، در روزهای گذشته شایعه بازگشت الهیار صیادمنش مهاجم پیشین استقلال که در ابتدای فصل به فنرباغچه ترکیه پیوست، در استقلال بر سر زبان ها افتاد.
این شایعه در حالی رقم خورد که استقلال در خط حمله و طی فصل جاری مشکل خاصی نداشته و اگر قرار باشد تقویت شود، باید در خط دفاعی این اتفاق رخ بدهد. در هر حال، فرهاد مجیدی فقط در صورتی صیادمنش را به استقلال بازمی گرداند که یکی از مهاجمان فعلی تیمش ترانسفر شوند و یا شیخ دیاباته از استقلال جدا شود.
مجیدی در چند بازی که قایدی و دیاباته نبودند از آرش رضاوند نزدیک به ارسلان مطهری استفاده کرد، ولی این بازیکن در غیاب مهاجمان اصلی خط حمله استقلال کارایی قبل را نداشت. از این رو، هنوز به دنبال هافبک و مدافعانی است که بتوانند در فاز دفاعی، به تیم کمک کنند.
منبع: خبرگزاری دانشجوdorezamin.com: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله گردشگری