برخی به دنبال تعویق زمان برگزاری انتخابات پارلمانی عراق هستند
به گزارش مجله یک کامپیوتر، به گزارش خبرنگاران به نقل از بغداد الیوم، باسم خشان نماینده مجلس عراق امروز چهارشنبه سخنانی را در خصوص انتخابات مجلسی زودهنگام در این کشور مطرح کرد.

بر اساس این گزارش، وی در این خصوص تأکید کرد: متأسفانه برخی طرف های داخلی برای تعویق مجدد زمان برگزاری انتخابات مجلسی زودهنگام تلاش می کنند. بنابراین، انتخابات ممکن است در زمان مقرر برگزار نشود و طبیعی است که در این شرایط، علت آن ضعف دستگاه های مسئول برگزاری است.
از سوی دیگر، حامد الموسوی، کننده مجلس عراق از ائتلاف الفتح هم در سخنانی شرح داد که انتخابات باید به دور از دخالت های آمریکا و یا شورای امنیت برگزار شود و در غیر این صورت سلامت خود را از دست خواهد داد.
پیش از این، جمانه الغلای سخنگوی کمیساریای عالی انتخابات عراق گفت که تا به امروز 7 ائتلاف برای مشارکت در انتخابات مجلسی سال 2021 اعلام آمادگی کرده اند. وی اضافه کرد: زمان ثبت نام ائتلاف ها در انتخابات مجلسی عراق تا تاریخ 27 فوریه جاری خواهد بود.
الغلای اعلام نمود: در حالی تنها 7 ائتلاف برای شرکت در انتخابات اعلام آمادگی کرده اند که تعداد این ائتلاف ها در سال 2018 به 25 عدد می رسید. وی ادامه داد: 8 ائتلاف دیگر نیز هنوز در حال بررسی فرایند ثبت نام در انتخابات مجلسی هستند.
الغلای تاکید کرد: تعداد نامزدهای مستقل که اعلام نموده اند قصد مشارکت در انتخابات مجلسی را دارند تا به امروز به 59 نفر در استان های مختلف عراق رسیده است. قرار است انتخابات مجلسی زودهنگام در عراق در تاریخ دهم اکتبر سال 2021 میلادی (18 مهر 1400) برگزار شود.
منبع: خبرگزاری مهرdorezamin.com: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله گردشگری