بیشتر غذاهای کُره ای ها، بخارپزند

به گزارش مجله یک کامپیوتر، یکی از عادات غذایی مردم کره، مصرف زیاد برنج است. مردم خاور دور، معمولا برنج تصفیه شده (بدون لایه ای که روی برنج های قهوه ای است) مصرف می نمایند.غلات تصفیه شده اندیس گلایسمی بالایی دارند و مصرف زیاد آنها از آنجا که هضم و جذب شان بالاست و باعث افزایش فوری قندخون و ترشح انسولین بیشتر و افزایش ذخایر

بیشتر غذاهای کُره ای ها، بخارپزند

بیشتر غذاهای کُره ای ها، بخارپزند

نویسنده:دکتر گلبن سهراب/ دکترای علوم تغذیه

یکی از عادات غذایی مردم کره، مصرف زیاد برنج است. مردم خاور دور، معمولا برنج تصفیه شده (بدون لایه ای که روی برنج های قهوه ای است) مصرف می نمایند.

غلات تصفیه شده اندیس گلایسمی بالایی دارند و مصرف زیاد آنها از آنجا که هضم و جذب شان بالاست و باعث افزایش فوری قندخون و ترشح انسولین بیشتر و افزایش ذخایر چربی و چاق شدن فرد و حتی مقاومت پیدا کردن بدن به انسولین می گردد، مناسب نیست. البته در حال حاضر، کارشناسان و متخصصان تغذیه معتقدند اندازه کربوهیدرات یا قندی که مصرف می کنیم، مهم تر از نوع آن است. اگر قرار باشد حجم بالایی برنج در هر وعده مصرف کنیم می تواند مشکل ساز باشد. بنابراین، بهتر است از تمامی انواع غلات کامل در وعده های غذایی مان استفاده کنیم.

عادت دیگر مردم این کشور که عادت بسیار خوبی هم هست، بخارپز کردن مواد غذایی است. بخارپز کردن بر آب پز کردن اولویت دارد زیرا در حین آب پز کردن بسیاری از ویتامین های محلول در آب وارد آب می شوند و اگر آب را استفاده نکنیم، از بین می فرایند. در روش بخارپز، ویتامین ها حفظ می شوند و ضمناً روغن زیادی هم به مصرف نمی رسد.

مردم کره در غذاهای خود از سس سویا زیاد استفاده می نمایند و در عین حال، به مواد غذایی شان نمک نمی زنند. توجه به این نکته لازم است که سویا به علت داشتن فیتواستروژن های طبیعی مفید است اما سس سویا این نوع فیتواستروژن ها را ندارد. البته سس سویا نوعی آنتی اکسیدان بسیار قوی دارد که 10 برابر انگور قرمز دارای خاصیت است. البته حجمی که از سس سویا خورده می گردد در حدی نیست که آنتی اکسیدان زیادی به بدن برساند. ضمناً نباید فراموش کرد که 14 تا 18 درصد آن نمک است و چون اندازه این نمک بسیار بالاست افرادی که فشارخون دارند باید در مصرف آن احتیاط نمایند حتی اگر نمک را حذف نموده باشند. به علاوه کره ای ها روغن کنجد زیاد استفاده می نمایند. روغن کنجد، روغن گیاهی است که منبع غنی اسیدهای چرب با چند پیوند غیراشباع است. با وجودی که این چربی ها مفیدند اما توصیه کلی این است که یک سوم چربی های مصرفی ما اسیدچرب چند پیوند غیراشباع و یک سوم از اسیدهای چرب با یک پیوند غیراشباع باشند که از آن جمله می توان به روغن زیتون اشاره نمود. یک سوم دیگر هم اسیدهای چرب اشباعی است که به طور نهفته در مواد غذایی موجودند. به طور کلی روغن کنجد آنتی اکسیدان های زیادی دارد و مقاومتش به حرارت نسبت به روغن های دیگر بیشتر است. ضمناً، کاهنده کلسترول و فشارخون است و می تواند از بروز بیماری های قلبی - عروقی پیشگیری کند. فقط افرادی که آلرژی دارند، باید مراقب باشند و احتیاط نمایند زیرا این روغن آلرژی زاست و ضمناً چون مسهل است افرادی که اسهال دارند نباید از آن استفاده نمایند.

منبع:www.salamat.com

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

منبع: راسخون
انتشار: 30 آبان 1400 بروزرسانی: 30 آبان 1400 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 64558

به "بیشتر غذاهای کُره ای ها، بخارپزند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بیشتر غذاهای کُره ای ها، بخارپزند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید