تعطیلات در هتل بورا بورا

به گزارش مجله یک کامپیوتر، بورا بورا بورا , گروه Leeward , Polynesia فرانسوی . بورا بورا در واقع بهترین جزیره جهان است . تفریحگاه چهار فصل لوکس معروف به the است که درست در مرداب ساخته شده‌اند - همراه با آب صاف بلور و آب و هوای گرم و امضای این گروه Leeward .

تعطیلات در هتل بورا بورا

مهمانان می‌توانند تمام نیاز خود را برای یک تعطیلات کامل در این اقامتگاه با کیفیت جهان پیدا کنند : SPA و مراکز تناسب اندام , دادگاه تنیس , اتاق‌ها برای رویداده‌ای , استخر بی‌نهایت . و البته طبیعت شگفت‌انگیز : سواحل شنی بی‌نقص , مرداب فیروزه‌ای برای شنا کردن یا شنا کردن یا شنا کردن در درختان نخل . غذاهای Polynesian , فرانسوی و آسیایی با مزه everyones سازگار هستند .
چرا به آنجا بروی ?
تعطیلات خدایی تضمین‌شده است .
کی به آنجا بروی ?
آب و هوا در سراسر سال عالی است - the در هر زمان مورد استقبال قرار می‌گیرند .
چطور به آنجا برسیم ?
پرواز 50 دقیقه‌ای از فرودگاه Papeete در تاهیتی پروازها به تاهیتی از لس‌آنجلس , پاریس , هونولولو , توکیو و اوکلند در دسترس هستند .

مجله سرگرمی

مجله سرگرمی و تفریحی، همیشه به شادی
انتشار: 1 شهریور 1400 بروزرسانی: 1 شهریور 1400 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 36

به "تعطیلات در هتل بورا بورا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تعطیلات در هتل بورا بورا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید