حمله تروریستی در بلوچستان پاکستان ، 7 نیروی مرزبانی کشته شدند

به گزارش مجله یک کامپیوتر، به گزارش خبرنگاران به نقل از اسپوتنیک، سخنگوی نیروهای مسلح پاکستان روز یکشنبه خاطرنشان کرد که در حمله تروریستی به یک پادگان نیروهای مرزی در ایالت بلوچستان واقع در جنوب غربی این کشور 7 نیروی مرزبانی کشته شدند.

حمله تروریستی در بلوچستان پاکستان ، 7 نیروی مرزبانی کشته شدند

بابر افتخار در پیامی که در توئیتر منتشر شد، نوشت: تروریست ها در ساعات پایانی شب گذشته [شنبه شب] به پادگان نیروهای مرزبانی در ایالت بلوچستان حمله کردند. در حین تبادل آتش سنگین [میان نیروهای مسلح و تروریست ها] 7 نیروی مرزبانی به شهادت رسیدند.

از آنجا که مهاجمان همچنان آزاد هستند، منطقه مزبور محاصره و راه های فرار مسدود شده است.

عمران خان نخست وزیر پاکستان نیز با ابراز مراتب همدردی و تأسف خود بابت کشته شدن این نیروهای نظامی، حمله تروریستی شامگاه شنبه را به تروریست های تحت حمایت هندوستان نسبت داد.

گفتنی است پاکستان که از سال 1947 میلادی شاهد شورش و ناآرامی ها در ایالت بلوچستان بوده، بارها دهلی نو را به تأمین مالی گروه های شبه نظامی در این ایالت متهم کرده است.

گروه ساختمانی ابان

گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت را از ما بخواهید.
منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 22 مرداد 1400 بروزرسانی: 22 مرداد 1400 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 48216

به "حمله تروریستی در بلوچستان پاکستان ، 7 نیروی مرزبانی کشته شدند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "حمله تروریستی در بلوچستان پاکستان ، 7 نیروی مرزبانی کشته شدند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید