خبر خوش برای بازنشستگان تامین اجتماعی؛ بررسی افزایش 20 درصدی حقوق کلید خورد
به گزارش مجله یک کامپیوتر، خبرنگاران- عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی از بررسی پیشنهاد افزایش 20 درصدی حقوق بازنشستگان در این کمیسیون خبر داد.

به گزارش خبرنگاران، سید کریم حسینی؛ عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم با اشاره به پایین بودن حقوق بازنشستگان اظهار کرد: باید شرایط حقوق بازنشستگان و به خصوص مستمری بگیران و بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی یک بار برای همیشه مشخص شود.
وی با تأکید بر اینکه امروز بازنشستگان اعم از تأمین اجتماعی یا کشوری در شرایط مناسبی از حیث حقوق و معیشت برخوردار نیستند، شرح داد: در اغلب کشورهای دنیا، وقتی فردی پس از گذران عمر و خدماتی که ارائه کرده، بازنشسته می شود، از سوی نهادهای حمایتی مورد حمایت قرار می گیرد و تکریم می شود.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس ادامه داد: در کشور ما سیاست های حمایت از بازنشستگان به خصوص در حوزه تأمین معیشت ضعیف است که باید با برنامه ریزی های اصولی و کاربردی از این قشر یبشتر حمایت شود.
کارگر آنلاین نوشت: حسینی همچنین با اشاره به پیشنهاد تعدادی از نمایندگان مجلس برای افزایش مجدد حقوق بازنشستگان در چارچوب طرح متناسب سازی حقوق بازنشستگان تا سقف 20 درصد، گفت: این پیشنهاد در یکی از جلسات کمیسیون اجتماعی مجلس مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
منبع: شفقنا اقتصادیdorezamin.com: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله گردشگری