خبر مهم جهانگیری درباره قطع برق
به گزارش مجله یک کامپیوتر، معاون اول رئیس جمهور حداکثر تا اوایل مردادماه بحران خاموشی برق خواهیم داشت، گفت: در نشست فردای هیأت دولت وزیر نیرو فرمانده مقابله با خاموشی ها و اختیارات ویژه طبق اصول 127 و 138 قانون اساسی به او خواهیم داد.

به گزارش فارس؛ اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور امروز (سه شنبه) 15 تیر در حاشیه بازدید از بازدید از مرکز ملی راهبردی شبکه برق کشور (دیسپاچینگ) گفت: ما حداکثر تا اوایل مردادماه بحران خاموشی خواهیم داشت.
وی اضافه نمود: وزیر نیرو طبق اصل 127 و 138 قانون اساسی در نشست فردای هیأت دولت اختیاراتی را برعهده خواهد گرفت و قرار است او در نقش فرماندهی این حادثه بحران خاموشی برق مدیریت لازم را داشته باشد.
معاون اول رئیس جمهور توضیح داد: محدودیت هایی قرار است برای واحد های صنعتی در نظر گرفته گردد چرا که ما دچار کمبود برق هستیم و این محدودیت ها در 2 تا 3 هفته آینده برای آن ها اعمال خواهد شد این در حالی است که این واحدی صنعتی و تولیدی تعطیلات تابستانی داشته و از این ایام برای بازسازی و تعمیرات استفاده می نمایند لذا از آن ها خواسته ایم که این کار را در ایام پیش رو انجام بدهند و برای آن شرایط و حمایت هایی در نظر گرفته ایم تا از برق کمتری استفاده نمایند.
جهانگیری گفت: وزارت نیرو اجازه دارد به واحد های صنعتی اعلام کند که آن ها می توانند از 10 درصد برق شان استفاده نمایند و این اقدامات وزارت نیرو برای حفاظت از شبکه برق و توزیع برق کشور است.
وی گفت: وزارت صمت با وزارت نیرو توافقاتی را درباره تعطیلی و یا استفاده از فرصت تعطیلات تابستانی و بازسازی و تعمیر واحد های تولیدی و صنعتی داشته است و در این راستا همراهی های لازم را برای مواجهه با خاموشی های برق در نظر خواهند گرفت.
منبع: فرارو