سهمیه 2500 نفری طرح توسعه مشاغل خانگی در خوزستان ، جزییات ثبت نام

به گزارش مجله یک کامپیوتر، خبرنگاران/خوزستان رئیس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان با ارائه آخرین جزئیات اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در خوزستان، گفت: در این طرح 2500 نفر با اجرای الگوی توسعه مشاغل خانگی، به درآمد پایدار و کسب وکار مستقل دست پیدا می نمایند.

سهمیه 2500 نفری طرح توسعه مشاغل خانگی در خوزستان ، جزییات ثبت نام

سیدعلیرضا علوی در گفت وگو با خبرنگاران با بیان اینکه اجرای این طرح از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به جهاد دانشگاهی واگذار شد و واحدهای سازمانی جهاد دانشگاهی در استان ها نیز مجری طرح در استان خود شناخته شدند، اظهار کرد: این طرح در خوزستان با سهمیه ایجاد شغل برای 2500 متقاضی از کارفرما به سازمان جهاد دانشگاهی استان محول شد و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان به عنوان کارفرمای استانی است.

وی گفت: این طرح در دبیرخانه ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی پس از آسیب شناسی طرح های قبلی و انجام مطالعات داخلی و خارجی در سال 1396 طراحی و به تصویب رسید و به منظور اجرا و پیاده سازی به جهاددانشگاهی واگذار شد تا شناسایی، توانمندسازی (آموزش و مشاوره) اشخاص حقیقی و حقوقی و پایدارسازی مشاغل خانگی با اتصال به بازار و با بهره مندی از شبکه های افقی و عمودی انجام گردد. این طرح با ظرفیت 54 هزار و 300 نفر در 31 استان اجرا می گردد و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان نماینده کارفرما و سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان با سهمیه 2500 نفر مجری طرح در استان است.

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان این طرح را مشتمل بر سه فاز تحقیقات بر مشاغل مزیت دار استان(فاز اول)، شناسایی، ارزیابی اولیه، استعدادسنجی و توانمندسازی متقاضیان و پیشرانان (فاز دوم) و اتصال به بازار (فاز سوم) توصیف کرد و اضافه کرد: این طرح بسیار بازارمحور است و نقش اصلی در این زمینه را پیشرانان ایفا می نمایند. پیشرانان بر اساس معیارهای معین، از میان بخش خصوصی متبحر در حوزه بازار، انتخاب می شوند که برای فراوری کالای باکیفیت و ارزان قیمت از نیروی آموزش دیده در این طرح، استفاده می نمایند. علاقه مندان به فعالیت در حوزه مشاغل خانگی، با داشتن حداقل سن 18 سال، بومی بودن در استان محل تقاضا، عدم اشتغال تمام وقت و نداشتن بیمه کارفرمایی (افرادی که بیمه خویش فرمایی، بیمه روستایی و بیمه عشایری دارند منعی در ثبت نام ندارند.) می توانند با ثبت نام در سامانه www.inhb.ir در این طرح شرکت نمایند.

علوی مطرح نمود: در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی هدف این است که متقاضیان به درآمد پایدار رسیده و صاحب کسب وکار مستقل شوند. متقاضیانی که توان فراوری دارند ولی توان فروش ندارند، با معرفی به پیشران (فراورینماینده ماهر و توانمند) و وصل شدن به بازار و شبکه سازی، صاحب شغل و درآمد پایدار می شوند. این در حالی است که در طرح های قبلی متقاضیان تنها با کسب یک مهارت و سپس تهیه مواد اولیه با سرمایه شخصی یا اخذ وام از نهادهای حمایتی اقدام به فراوری می کردند که به دلیل عدم شناخت بازار، نداشتن کیفیت لازم و استاندارد مناسب، نداشتن بسته بندی مناسب، نداشتن بودجه و دانش تبلیغات، بازاریابی و برندسازی، در فروش دچار مشکل و شکست می شدند.

وی همچنین نقش پیشرانان (کارفرماها) در این طرح را بسیار کلیدی دانست و اعلام کرد: در واقع پیشران با ارائه آموزش های تخصصی بازار به متقاضی و عقد قرارداد فروش تضمینی، ضمن توانمندسازی متقاضی متناسب با احتیاج و سلیقه بازار این اطمینان خاطر نسبت به بازاریابی و فروش محصول فراوریی را ایجاد می نماید تا متقاضی دغدغه ای در این خصوص هم نداشته باشد. پیشران ها نیز خود صاحبان برندهای معروف بازار هستند که می توانند با به کارگیری نیروهای آموزش دیده در این طرح، بدون درگیر شدن در مسائل استخدام و تأمین فضا و تجهیزات برای نیروی کار، نسبت به توسعه کسب وکار خود اقدام نمایند.

علوی با اشاره به فاز اتصال به بازار اعلام کرد: در این مرحله مجموعه ای از اقدامات از قبیل راهنمایی متقاضیان به مشخص نام و برند تجاری برای محصولات خانگی، فراوری استاندارد و برندسازی، ارتقاء کمیت و کیفیت محصولات و بسته بندی، یاری به تنظیم برنامه های فراوری و فروش، اتصال به بنگاه پیشرو، شناسایی و معرفی بازارهای جدید برای فراوریات مشاغل خانگی، شکل دهی بازارهای فروش الکترونیکی، معرفی و فروش محصولات، شکل دهی و ظرفیت سازی بازارهای فیزیکی و الکترونیکی و اتصال به بازار و بنگاه های بالادستی انجام می گردد که زمینه های فروش و ایجاد بازار پایدار برای محصولات خانگی را فراهم می نماید.

وی فروش محصول در فضای مجازی را با اهمیت برشمرد و گفت: همچنین در راستای اجرای فاز اتصال به بازار، جهاد دانشگاهی طی تفاهم نامه هایی با مکان بازارها یا فروشگاه های اینترنتی، این امکان را فراهم کرد که محصولات فراوریی متقاضیان و پیشرانان این طرح در غرفه اختصاصی که برای آن ها به صورت رایگان راه اندازی می گردد، در فضای مجازی معرفی و عرضه گردد. در این زمینه با چهار شرکت چیگل، پیمیشه، کاربن و رابین تفاهم نامه همکاری منعقد شده است.

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان با اشاره به فعالیت های اجرا شده در بخش رسانه و اخبار، اظهار کرد: باتوجه به اهمیت فضای مجازی و تبلیغات رسانه ای برای جذب متقاضیان، این مهم از ابتدای اجرای این طرح ها مورد توجه قرار گرفته و با درج و انتشار مداوم و پیوسته اخبار در سایت های داخلی و ملی، ساخت صفحات در شبکه های مجازی و ... سعی بر اطلاع رسانی مؤثر طرح به جامعه هدف شده است.

وی در سرانجام با بیان مزیت های طرح ملی توسعه مشاغل خانگی نسبت به طرح های پیشین در کشور، گفت: ارائه آموزش های عمومی، تخصصی مشاوره، اتصال به بازار، فروش تضمینی، عدم وابستگی به وام و بدهکار نشدن متقاضی، ایجاد درآمد پایدار، شبکه سازی، بیمه توافقی، فراوری قراردادی بین متقاضی و پیشران، عدم وابستگی به سازمان های حمایتی، ارتقای کیفیت محصول متناسب با احتیاج بازار، استانداردسازی و اصلاح زنجیره ارزش از مهم ترین مزایا و ویژگی های این طرح است که در نتیجه آن متقاضی به ارتقای مهارت های حرفه ای، دسترسی به پیشران های (کارفرماهای) متعدد، افزایش اعتبار شغلی، اشتغال زایی برای سایرین و تبدیل شدن شغل خانگی به شغل خانوادگی، ارتقای کیفیت زندگی و در نهایت ایجاد درآمد پایدار و کسب وکار مستقل دست می یابد.

pariha.com: پریها مجله گردشگری، خبری، موفقیت، آشپزی و سرگرمی میباشد.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 24 مهر 1400 بروزرسانی: 24 مهر 1400 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 48223

به "سهمیه 2500 نفری طرح توسعه مشاغل خانگی در خوزستان ، جزییات ثبت نام" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سهمیه 2500 نفری طرح توسعه مشاغل خانگی در خوزستان ، جزییات ثبت نام"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید