سوءاستفاده هکرها از وحشت مردم از ویروس کرونا

به گزارش مجله یک کامپیوتر، به گزارش خبرنگاران، مرکز مدیریت امداد و هماهنگی عملیات رخدادهای رایانه ای (ماهر) با هشدار در خصوص سوءاستفاده هکرها در بحران کرونا اظهار داشت: ترس از ویروس کرونا باعث شده که مردم به مطالعه مستندات مختلف بپردازند تا اطلاعات خود را در خصوص این ویروس و روشهای پیشگیری از آن افزایش دهند.

سوءاستفاده هکرها از وحشت مردم از ویروس کرونا

حال اینکه هکرها از این موقعیت با ارسال ایمیل ها و مستندات آلوده انبوه مختلف با موضوعات تحریک آمیز و استفاده از شبکه های اجتماعی، می توانند سوءاستفاده های لازم را به منظور دستیابی به اهداف خود داشته باشند.

این روش ها می تواند شامل موارد زیر باشد:

ایجاد مستندات Microsoft Office آلوده به بدافزار

ایجاد مستندات PDF آلوده به بدافزار

ایجاد لینک های آلوده به بدافزار

ایجاد اپلیکیشن های آلوده

ایمیل های آلوده و یا جعلی

آسیب پذیری های سیستم عامل و نرم افزارها

برای مثال در صورتی که در فایل Word از کدهای VBA استفاده شده باشد در پیغامی از کاربر درخواست فعال کردن محتوای کدهای ماکرو می گردد. این کدها ممکن است که توسط هکر نوشته شده و حاوی یک کد مخرب باشد. پس در صورت اجرای فایل های مجموعه Microsoft Office به هیچ عنوان ماکروها را فعال نکنید.

سایر روش های مقابله با این حملات در این لینک آمده است.

آژانس مسافرتی: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه

مجله سامی: مجله سامی، وبلاگ نقد و بررسی کالاها و اخبار تولیدات صنایع

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 18 شهریور 1400 بروزرسانی: 18 شهریور 1400 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 23872

به "سوءاستفاده هکرها از وحشت مردم از ویروس کرونا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سوءاستفاده هکرها از وحشت مردم از ویروس کرونا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید