طرز تهیه آفوگاتو؛دسر ایتالیایی با پایه قهوه

به گزارش مجله یک کامپیوتر، آفوگاتو در زبان ایتالیایی به معنی غرق شده است و به یک نوع دسر ایتالیایی با پایه قهوه گفته می شود که از یک یا دو اسکوپ بستنی وانیلی یا جلاتو و یک شات قهوه اسپرسوی داغ تشکیل می شود. منشا آفوگاتو به شهر میلان برمی شود.

طرز تهیه آفوگاتو؛دسر ایتالیایی با پایه قهوه

با ما همراه باشید و با تور ایتالیا از به بهترین کشور اروپا سفر کنیم و در شهرهای ونیز، فلورانس و رم بگردیم و بناهای تاریخی این کشور تاریخی را از نزدیک ببینیم.

هرچند ایتالیایی ها آفوگاتو را در دسته بندی دسر ها قرار می دهند، اما بسیاری از کافه ها و رستوران ها در شهر ها و کشور های مختلف آن را به اسم یک نوشیدنی سرو نموده و گاه با اضافه کردن میوه های دیگر مثل توت و نارگیل یا بیسکوئیت و شکلات به طعم آن تنوع می بخشند. حسن این نوشیدنی / دسر علاوه بر ظاهر مجذوب کننده و هوس بر انگیز آن طعم شیرین بستنی است که وقتی با تلخی اسپرسو ترکیب می گردد تلطیف شده و ترکیب مجذوب کنندهی درست می نماید.

هرگز برای درست کردن آفوگاتو از قهوه آماده استفاده نکنید. قهوه شما حتما باید اسپرسو باشد و در یک قوری اسپرسوساز درست شده باشد. بعد از آماده کردن اسپرسو باید آن را تا داغ است فوری روی بستنی بریزید و سرو کنید تا کم کم هنگام خوردن، بستنی با گرمای اسپرسوی آب گردد. برای گارنیش کردن آفوگاتو از بیسکوئیت، ویفر یا شکلات به سلیقه خودتان بهره ببرید.

مواد لازم برای تهیه آفوگاتو:

بستنی وانیلی یا شیری 2 اسکوپ

اسپرسوی داغ 50 میلی گرم

بیسکوئیت، شکلات و ... برای تزئین

طرز تهیه آفوگاتو:

طرز تهیه آفوگاتو؛ یک دسر خوشمزه ایتالیایی با پایه قهوه

یک لیوان شیشه ای محکم را داخل فریزر بگذارید. لذت خوردن آفوگاتو زمانی بیشتر می گردد که بستنی و ظرف آن در سردترین حالت ممکن باشند.

دو اسکوپ از بستنی که تازه از فریزر بیرون آورید بردارید و داخل لیوان بیاندازید.

یک شات دبل اسپرسو پر کنید و مستقیم روی بستنی بریزید. می توانید برای مهمان ها اسپرسو را جدا در شات اسپرسو و بستنی را در ظرف بستنی سرو کنید تا خودشان اسپرسو را روی بستنی بریزند.

برای تزئین کردن آن از پودر وانیل، بیسکوئیت رول، ترافل ریز یا پودر قند بهره ببرید و از یک ترکیب سرد و گرم و تلخ و شیرین فوق العادع لذت ببرید.

منبع: گردشبان
انتشار: 3 مرداد 1400 بروزرسانی: 3 مرداد 1400 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 60493

به "طرز تهیه آفوگاتو؛دسر ایتالیایی با پایه قهوه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه آفوگاتو؛دسر ایتالیایی با پایه قهوه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید