فروش طالب ریکانی منتفی است، هافبک طراح، مهاجم و مدافع می خواهیم
به گزارش مجله یک کامپیوتر، علی فیروزی در تبادل نظر با خبرنگاران، با اشاره به آخرین شرایط تیم فوتبال صنعت نفت آبادان گفت: با توجه به تعویق هفته شانزدهم، تمرینات را دنبال می کنیم. تعویق آغاز نیم فصل دوم یاری می نماید تیم ها ریکاوری بهتری داشته باشند و این در مجموع به نفع فوتبالمان است.

وی در مورد احتمال جذب نفرات جدید در جابجایی نیم فصل تاکید نمود: یکی از پست های حساس که در آن احتیاج جدی به بازیکن داریم، هافبک طراح و ریتم دهنده است. اگر چنین بازیکنی داشتیم چند بازی را از دست نمی دادیم. همه چیز در تیم ما خوب است ولی حضور یک بازیکن ریتم دهنده می تواند کیفیت ما را بالاتر ببرد.
سرپرست تیم فوتبال صنعت نفت آبادان ادامه داد: در دفاع چپ و خط حمله هم یک بازیکن می خواهیم. حسین ساکی در اصل مدافع راست است و ما به خاطر احتیاج، او را به دفاع چپ آورده ایم. جذب بازیکن در این پست ها اولویت است.
فیروزی در مورد بحث فروش طالب ریکانی و کسب درآمد از این طریق برای صنعت نفت، توضیح داد: فکر نمی کنم طالب برود. تیم ما احتیاج به تزریق اقتصادی دارد بخصوص برای جذب بازیکن جدید. برای خرید بازیکن، باید دستتان پر باشد ولی فکر نمی کنم طالب از تیم جدا بشود.
منبع: خبرگزاری مهرbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا