مترو قیمت املاک پردیس را بالا برد، ورود زودهنگام تقاضای مسکن به بازار شب عید

به گزارش مجله یک کامپیوتر، به گزارش خبرنگاران، در آستانه شب عید بازار مسکن در شهرهای حومه تهران تا حدودی رونق گرفت.

مترو قیمت املاک پردیس را بالا برد، ورود زودهنگام تقاضای مسکن به بازار شب عید

رئیس اتحادیه املاک پردیس به خبرنگاران می گوید: با قطعی شدن بهره برداری از خط مترو پردیس-تهران قیمت مسکن در این منطقه اندکی گران شده است که بار روانی این خبر بر روی بازار اثرگذار بوده است.

علی مختاری آذر تاکید نمود: البته افتتاح خط مترو تهران و پردیس پنج سال طول می کشد اما تعداد افراد سرمایه گذار در این بازار زیاد شده است.

مختاری آذر همچنین درباره قیمت مسکن در پردیس گفت: قیمت مسکن در نقاط مختلف پردیس متفاوت است. در حال حاضر قیمت ملک در این منطقه از متری سه میلیون تومان آغاز می گردد و به متری 20 میلیون تومان می رسد.

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا، مکزیک و کوبا

منبع: تجارت نیوز
انتشار: 24 مهر 1400 بروزرسانی: 24 مهر 1400 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 51917

به "مترو قیمت املاک پردیس را بالا برد، ورود زودهنگام تقاضای مسکن به بازار شب عید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مترو قیمت املاک پردیس را بالا برد، ورود زودهنگام تقاضای مسکن به بازار شب عید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید