مضرات غذاهای کنسرو شده بر سیستم گوارش

به گزارش مجله یک کامپیوتر، به گزارش خبرنگاران، مطالعه محققان دانشگاه بینگامتون نیویورک نشان داد که نانوذرات اکسیدروی موجود در پوشش بعضی کالاهای کنسروشده که معمولاً برای خواص ضدمیکروبی و پیشگیری از تغییررنگ مواد خوراکی تولیدکننده سولفور مناسب است، تأثیر منفی بر عملکرد دستگاه گوارش انسان دارد.

مضرات غذاهای کنسرو شده بر سیستم گوارش

گرتخن مالر، استادیار دانشگاه، در این باره می گوید: ما دریافتیم نانوذرات اکسیدروی موجود در غذاهای کنسروشده می تواند موجب تغییر در شیوه جذب مواد مغذی توسط روده یا تجلی پروتئین و ژن سلول روده گردد.

محققان دریافتند غذاهای کنسروشده 100 برابر میزان مجاز مصرف روزانه زینک (روی)، حاوی این ماده هستند.

به گفته محققان، اکسید روی موجب از بین رفتن سطح سلول های جاذب روده شده و در نتیجه جذب مواد مغذی کاهش می یابد.

محققان می گویند بعضی نانوذرات موجب سیگنال دهی التهاب شده که در نتیجه می تواند نفوذپذیری مدل روده را افزایش دهد. همچنین این وضعیت موجب می گردد ترکیباتی که اجازه ورود به جریان خون ندارند، وارد خون می شوند.

dorezamin.com: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله گردشگری

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 30 آبان 1400 بروزرسانی: 30 آبان 1400 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 5665

به "مضرات غذاهای کنسرو شده بر سیستم گوارش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مضرات غذاهای کنسرو شده بر سیستم گوارش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید