مقابله با استرس و اضطراب مسائل مالی در طول پاندمی کرونا
به گزارش مجله یک کامپیوتر، نیکول بروئر، مجری 37 ساله و خبرنگار CBS در هفته گذشته در دانشگاه پرینستون کنفرانس داشت. او مربی و کارگردان تئاتر نیز هست. به دلیل شیوع ویروس کرونا تمام برنامه های کاری او لغو شده اند. او هم مانند بسیاری از افراد دیگر، نگران پرداخت صورت حساب های خود در ماه های آینده است. همسرش در یک هتل کار می کند و حالا ساعت کاری شان کم شده است. آن ها در این ماه 3 هزار دلار از درآمدشان را از دست داده اند.
بروئر در مصاحبه ای با شبکه CNBC می گوید من مدرک دانشگاهی دارم و در موسسات مختلفی تدریس کرده ام و به دلیل توانایی هایی که دارم به عنوان یک فرد پیروز در جامعه خودم شناخته می شوم. اما الان پس انداز کافی برای پوشش هزینه های خانواده ام را ندارم.
البته بروئر و خانواده اش تنها نیستند. میلیون ها نفر در سراسر جهان با مسائل مالی، از دست دادن شغل و درآمد، هزینه های غیرمنتظره پزشکی و تمام شدن پس اندازشان روبرو خواهند شد. اگر شما هم جزو این افراد هستید باید استرس و اضطراب مالی خود را مدیریت کنید. شرایط فعلی را بپذیرید. عدم آگاهی از وقوع پاندمی کرونا، همه ما را با استرس و اضطراب زیادی روبرو کرده است. این استرس بر کل زندگی و روابط ما تاثیر گذاشته است. مگان مک کوی، کارشناس ارشد برنامه ریزی مالی در دانشگاه کانزاس، می گوید وقتی با مسائل ناشناخته روبه رو می شویم، اغلب اضطراب فلج کننده را تجربه می کنیم. این اضطراب زیاد ناشی از عدم آگاهی درباره آن اتفاق است و اینکه نمی دانیم چه مدت طول خواهد کشید. اولین قدم برای غلبه بر اضطراب این است که بپذیریم زندگی مدتی متفاوت خواهد بود. روی کار هایی تمرکز کنیم که می توانیم کنترلشان کنیم. این اضطراب طبیعی است و شناخت و کنترل آن بسیار مهم است.
دکتر مری گرشام، روانشناس متخصص مسائل مالی می گوید: حتی افراد مرفه هم در این شرایط، نگران آینده هستند. دلیل این امر آن است که در جامعه افراد درباره نگرانی های مربوط به امور مالی بیشتر از افسردگی و استرس های روانی صحبت می کنند. اگر در مورد مسائل مالی نگران هستید، به این شرایط بادقت فکر کنید و همه جوانب را بسنجید تا بتوانید تصمیم درستی بگیرید. بیشتر به نقاط قوت و توانایی های خود تکیه کنید و خود را با شرایط تطبیق دهید. همه ما در گذشته مسائل مالی داشته ایم و توانسته ایم آن ها را پشت سر بگذاریم. پس با یادآوری آنها، می توانیم راه های خوبی پیدا کنیم.
محرک های عاطفی خود را بشناسید. موضوعاتی که به شما احساس ناخوشایند می دهد کدامند و شما چگونه به آن ها واکنش نشان می دهید؟ شاید جزو افرادی هستید که با خرید کردن استرس تان کم می شود، اما حالا که نمی توانید به خرید بروید چه می کنید؟ شاید در فکر سرمایه گذاری مقداری از پولتان بودید، حالا در این شرایط چه می کنید؟ به هرحال نگذارید احساسات بر شما غلبه کند. در قرنطینه می توانید از طریق سایت های فروش آنلاین، وسایل مورد نیازتان را بخرید. اما حواستان باشد که با خرید بیش از حد، توان مالی خود را کم نکنید.
اخبار ناراحت کننده را پیگیری نکنید. رسانه های اجتماعی را محدود کنید و تنها منابع رسمی و قابل اعتماد را دنبال کنید، اما خودتان را با آن ها غرق نکنید. دولت، بانک ها، شرکت ها و سایر اصناف در واکنش به شرایط موجود فرایند کاری خود را تغییر می دهند، روزانه آن ها را پیگیری کنید.
مراقبت های بهداشت روان را در اولویت قرار دهید. صحبت کردن و مشاوره با یک مشاورمالی متخصص می تواند به شما در کم کردن استرس و ریشه یابی نگرانی های مالی کمک کند. امکان مشاوره های تلفنی هم فراهم شده و شما می توانید درباره کار ها و اهداف و مسائل تان با مشاور مالی صحبت کنید. یوگا انجام دهید. حتی درازکشیدن روی زمین و تمرکز روی تنفس به آرامش ذهن کمک می کند. کار های دیگری را که به سلامت روان شما کمک می کند حتما انجام دهید، از جمله کارکردن در خانه و دورکاری شغلی، خواب کافی، محدود کردن کافئین، برقراری تماس روزانه اینترنتی با دوستان و خانواده. مشاوره تلفنی با متخصص روان درمانگر یا متخصص درمانگر مسائل مالی مفید خواهد بود. برخی سازمان ها هم در سایت های خود راهنمایی های مفیدی در این زمینه ارائه کرده اند.
ریسک غیرضروری انجام ندهید. اگر پس انداز ندارید، نباید خرید های غیرضروری انجام دهید یا در بازار سهام سرمایه گذاری نادرست کنید. چون نمی دانید این شرایط تا چه زمانی ادامه خواهد داشت. برای مقدار پولی که دارید برنامه ریزی کنید، زیرا باعث آرامش ذهن شما می شود. درخانه بمانید، بهداشت را رعایت کنید و سیستم ایمنی بدن خود را تقویت کنید، ورزش کنید و با انتخاب های درست استرس خود را کاهش دهید. افراد جامعه را حمایت کنید.
اعضای خانواده و جامعه خود را حمایت کنید. کمک به افراد دیگر در کاهش استرس و نگرانی مالی شما موثر است. شرایط کاری خانم بروئر تحت تاثیر شرایط فعلی قرار گرفته است و کلاس های آزاد و هنری و کنفرانس های او لغو شده اند. او به تنهایی کاری نمی تواند انجام دهد و دوران سختی را پیش رو دارد. هفته گذشته، تیمی از هنرمندان و فریلنسر ها منابعی را جمع آوری کرده و آن را تبدیل به وب سایت کردند. این سایت برای هنرمندان آزاد، از جمله خانم بروئر و بازیگران، طراحان، تهیه کنندگان، تکنیسین ها، مدیران صحنه، نوازندگان و نویسندگان قابل استفاده است. همچنین در هفته های آینده میزبان وبینار با وکلا و کارشناسان مالی خواهند بود.
در همه زندگی چنین شرایطی را تجربه نکرده بودیم. حالا که ناخواسته دچار این بحران شده ایم، باید به دنبال راهکار هایی باشیم تا بتوانیم آن را مدیریت کنیم. اوضاع کمی آشفته است. حالا باید از خودمان بپرسیم چه کار هایی لازم است انجام دهیم تا در آینده در چنین شرایطی قرار نگیریم. چه کار هایی را می توان به صورت دورکاری انجام داد؟ چه تخصص ها و توانمندی هایی لازم است؟ زمان بندی و چالش ها و ابزار مورجهانز کدامند؟ فریلنسر ها در تلاش هستند منابعی را برای موقعیت های مشابه در آینده جمع آوری کنند. این کار در این روز ها به همه امید می دهد. باید صبور باشیم و دلسرد نشویم.
منبع: فراروگروه ساختمانی آبان: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت