نولان: فیلم های ابرقهرمانی امروزی به ماشین های پول سازی تبدیل شده اند
به گزارش مجله یک کامپیوتر، کریستوفر نولان کارگردان فیلم شوالیه تاریکی در گفت وگویی اعلام نموده سه گانه بتمن او مربوط به زمانی است که فیلم های ابرقهرمانی هنوز تبدیل به ماشین های پول سازی نشده بودند.

طی یک دهه اخیر فیلم های ابرقهرمانی رشد تصاعدی داشته اند و به یکی از محبوب ترین، پرفروش ترین و سودآورترین گونه های سینمایی تبدیل شده اند. فیلم های شوالیه تاریکی و شوالیه تاریکی برمی خیزد به کارگردانی کریستوفر نولان جز نخستین فیلم های ابرقهرمانی بودند که نشان دادند این سبک تا چه اندازه پتانسیل پیروزیت در گیشه را دارد. سه گانه بتمن نولان در مجموع با بودجه تقریبی 535 میلیون دلاری به فروشی بالغ بر 2 میلیارد و 374 میلیون دلار دست یافتند.
- کریستین بیل به عنوان بهترین بتمن تاریخ سینما انتخاب شد
نولان در مصاحبه اخیر خود بیان نموده تمام پیروزیت های فیلم های بتمن او به دلیل جذابیت ها و پتانسیل مالی دنیای ابرقهرمانی نیست، بلکه این فیلم ها از نکات قابل توجه دیگری در متن و اجرا هم بهرمند هستند. همچنین او معتقد است در دهه ابتدایی قرن 21ام به دلیل محبوبیت کم تر فیلم های ابرقهرمانی کارگردان ها فرصت بیشتری برای کار کردن روی فیلم های شان داشته اند و همین امر بر کیفیت نهایی آثار تاثیر گذار بوده است. او گفت: شما در آن سال ها می توانستید زمان بیشتری برای ساخت فیلم ها صرف کنید. طی 3 سال پس از ساخت بتمن شروع می نماید ما شوالیه تاریکی را ساختیم و فیلم سوم سه گانه بتمن 4 سال بعد از شوالیه تاریکی به نمایش در آمد. ما به اندازه کافی وقت داشتیم. این فیلم ها یک ماشین پول سازی (موتور تجاری) برای استودیو نبودند. هرچه یک سبک پیروز تر می گردد، فشارها نیز افزایش می یابد. زمان مناسبی برای ساخت فیلم ها بود.
این کارگردان صاحب نام در بخش دیگری از صحبت های خود این موضوع را بیان نموده است که تا پیش از سه گانه بتمن او، داستان اصلی بروس وین در دنیای سینما یا کمیک بوک ها به طور کامل مورد توجه قرار نگرفته بود. او ادامه داده است: داستان خاصی وجود نداشت که ما از آن پیروی کنیم. در تاریخ فیلم ها [فیلم های بتمن] یک شکاف وجود داشت. سوپرمن با کریستوفر ریو و ریچارد دانر داستان های بسیار قاطعی داشت، در حالی که برای بتمن اینچنین نبود. ما شاهد یک شخصیت فوق العاده در جهانی معمولی بودیم.
فیلم انگاشته به عنوان جدیدترین ساخته کریستوفر نولان چندی قبل اکران شد و نسخه بلوری آن 3 هفته دیگر منتشر می گردد. عموم منتقدان از تماشای انگاشته راضی بودند و سبک کارگردانی سکانس های اکشن آن را بهتر از فیلم های قبلی نولان همچون تلقین یا بی خوابی می دانستند، اما عده ای هم از مسائل فیلم نامه ای انگاشته گله مند بودند؛ از جمله اینکه فیلم بیش از حد پیچیده است و نمی تواند یک جریان منسجم را در ذهن مخاطبش ایجاد کند.
منبع: PlayList
منبع: دیجیکالا مگbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا، مکزیک و کوبا