واتس اپ ، تلگرام و اینستاگرام،139میلیون کاربر ایرانی دارند
به گزارش مجله یک کامپیوتر، دنیای اقتصاد نوشت:استارت آپ نوین هاب که یک پلت فرم مدیریت شبکه های اجتماعی و پیغام رسان ها در ایران است اخیرا گزارشی از عملکرد خود منتشر نموده است. براساس آمارهای نوین هاب واتس اپ و تلگرام هر کدام با بیش از 47 میلیون کاربر محبوب ترین شبکه های اجتماعی ایرانیان هستند.

در این میان واتس اپ با داشتن 47 میلیون و 700 هزارنفر در صدر پیغام رسان های مورد استفاده ایرانیان است و تلگرام با 47 میلیون و 250 هزار کاربر با اختلاف کمی در صندلی دوم است. اینستاگرام سومین اپلیکیشن محبوب ایرانیان است. این اپلیکیشن که این روزها بحث پیرامون فیلترینگ آن به خصوص در میان بعضی نمایندگان مجلس بسیار بالا گرفته 44میلیون کاربر دارد.
دین و فیس بوک هم با 2 میلیون و 700هزار و 2 میلیون و 400 هزارکاربر با فاصله زیاد جزو شبکه های اجتماعی نسبتا موردتوجه ایرانیان هستند. در این میان دین با توجه به محبوبیت میان کارکنان و موضوعات مربوط به شرکت ها و شغل، کاربران مختص خود را دارد، درحالی که کاربران فیس بوک به تدریج درحال کاهش هستند.
سروش پلاس پیغام رسان ایرانی با 2 میلیون و 800 هزارکاربر تنها شبکه اجتماعی محلی است که در کنار شبکه های خارجی حضور دارد. به فاصله نزدیکی از سروش پلاس، شبکه اجتماعی توییتر با 2 میلیون کاربر حضور دارد.
رفتار کسب وکارها در شبکه های اجتماعی
براساس اطلاعات نوین هاب، اینستاگرام سهم عمده ای از محتوا (پست های) منتشر شده در فضای شبکه اجتماعی ایران را در اختیار دارد. بیش از 53 درصد پست های شبکه های اجتماعی که توسط ایرانیان فراوری می گردد به اینستاگرام اختصاص دارد. تلگرام با حدود 26 درصد در صندلی دوم بیشترین محتوای فراوری شده توسط ایرانیان است. فیس بوک، توییتر، دین و پینترست هم به ترتیب سهم های قابل توجهی از محتواهای فراوری شده توسط ایرانیان را در اختیار دارند. در این میان پیغام رسان ها و شبکه های اجتماعی ایرانی در پایین لیست قرار دارند و به نوعی سهم نسبتا پایینی از فراوری محتوا را به خود اختصاص می دهند. با این حال پیغام رسان ایرانی بله، آپارات و گپ سهم بالاتری از محتوا در شبکه های اجتماعی را در اختیار دارند.
همچنین این گزارش نشان دهنده این است که اینستاگرام و تلگرام دارای بیشترین سهم از حضور کسب وکارها در شبکه های اجتماعی هستند. اینستاگرام در این میان با فاصله قابل توجه محبوب ترین شبکه اجتماعی برای کسب وکارهاست و حدود 58 درصد از سهم کل کسب وکارها در فضای شبکه های اجتماعی را به خود اختصاص داده است. تلگرام با حدود 11 درصد در صندلی دوم است و فیس بوک با 9 درصد، دین با 6 درصد و توییتر با حدود 4 درصد در صندلی های بعدی قرار دارند. آپارات با 47/ 3 درصد محبوب ترین شبکه اجتماعی کسب وکارهای ایرانی است و پیغام رسان های بله و گپ نیز در صندلی های بعدی قرار دارند، هرچند سهم این دو پیغام رسان از کسب وکارها نسبتا پایین و به ترتیب 38/ 0 درصد و 17/ 0درصد است.
براساس این گزارش، عکس محبوب ترین قالب محتوایی را در بین کاربران شبکه های اجتماعی تشکیل می دهد، به طوری که حدود 55 درصد از سهم قالب های محتوایی را به خود اختصاص داده است. استوری با 22، آلبوم با 10 و ویدئو با 9 درصد در صندلی های بعدی محبوب ترین قالب های محتوایی کاربران ایرانی قرار دارند.
17302منبع: خبرآنلاین