چند نکته تغذیه ای برای تقویت سیستم ایمنی بدن در برابر کرونا
به گزارش مجله یک کامپیوتر، با شیوع کرونا یکی از مهم ترین تاکیدات پزشکان و متخصصان تقویت سیستم ایمنی بدن بود تا در صورت ابتلا به بیماری، بدن توانایی کافی برای مقابله با آن را داشته باشد.
به گزارش خبرنگاران به نقل از ایسنا، عوامل متعدد تغذیه ای می تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند که شامل موارد زیر است:
-مصرف غذاهای حاوی روی و سلنیوم مانند غذاهای دریایی، غلات، برنج، شیر و فرآورده های لبنی و زرده تخم مرغ
- مصرف ویتامین A: جگرسیاه، شیر، تخم مرغ، ماهی، اسفناج، هویج، کدو حلوایی و گوشت قرمز
- مصرف ویتامین C: میوه ها، مرکبات، گوجه فرنگی، فلفل قرمز و سبز، کیوی و توت فرنگی
- مصرف ویتامین B: گندم، برنج، جو، سیب زمینی، ماکارونی، موز، شیر، پنیر، ماهی و تخم مرغ
- مصرف ویتامین D و امگا3: انواع ماهی ها، قارچ و زرده تخم مرغ
- مصرف آهن و ید: تخم مرغ، گوشت قرمز، اسفناج، لوبیا، میگو، زردآلو و بادام
کاهش اضطراب و احساسات منفی: تنش و استرس باعث افزایش کورتیزول و کاهش سیستم ایمنی بدن می شود.
-عدم مصرف سیگار و قلیان: مواد شیمیایی مضر موجود در دود سیگار دفاع طبیعی بدن را تضعیف می کنند.
- عدم مصرف الکل: الکل باعث نابودی سلول های آنتی بادی و کاهش قدرت سیستم ایمنی بدن می شود.
- تغذیه و رژیم مناسب: سلامت سلول های سیستم ایمنی به رژیم غذایی صحیح ارتباط دارد.
- وزن مناسب و ورزش و تحرک: ورزش منظم یکی از ارکان زندگی سالم است و باعث تناسب اندام می شود.
- خواب کافی و شادابی: کمبود خواب و خستگی، سیستم ایمنی را از ترمیم توان دفاعی خود ناتوان می کند.
- آبرسانی کافی به بدن: نوشیدن آب کافی به خروج مواد سمی، مضر و مواد دفعی از بدن کمک می کند.
منبع: جام جم آنلاینبانیما: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما