کاهش وزن با مصرف بیشتر غذا در نیمه اول روز
به گزارش مجله یک کامپیوتر، به گزارش خبرنگاران، محققان ایتالیایی دریافتند تنها با مصرف بیش از 70 درصد کالری روزانه بین وعده صبحانه و ناهار و مصرف 30 درصد دیگر در قالب وعده عصرانه و شام می توان تا حدود 25 درصد کاهش وزن را تقویت کرد.

محققان در این مطالعه از رژیم غذایی مدیترانه ای استفاده کردند. تمامی شرکت نمایندگان مصرف کالری روزانه شان را به 600 کالری در روز کاهش دادند. تفکیک کالری مصرفی شان به صورت 55 درصد کربوهیدرات، 30 درصد چربی و 15 درصد پروتئین، همراه با بالغ بر 30 گرم فیبر روزانه بود.
بعد از سه ماه، شرکت نمایندگانی که 70 درصد کالری روزانه شان را تا زمان ناهار مصرف نموده بودند حدود 8 کیلوگرم وزن کم نموده بودند، درحالیکه شرکت نمایندگانی که 55 درصد کالری شان را تا وعده ناهار مصرف نموده بودند بالغ بر 6 کیلوگرم از وزن شان کاسته گردیده بود. بعلاوه این شرکت نمایندگان 70 درصدی، چربی بیشتری از دست داده بودند و انسولین را به شکل موثرتری مصرف نموده بودند که می تواند به کاهش ریسک ابتلا به دیابت کمک کند.
از اینرو محققان توصیه می نمایند برای تعدیل در مصرف کالری خود، دیرهنگام و آخروقت غذا نخورید.
منبع: خبرگزاری مهربانیما: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما
کشتی کروز: کشتی کروز: سفری لوکس و در عین حال مقرون به صرفه به اقیانوسها