3 کوزه سفالی قدیمی در ورامین کشف شد

به گزارش مجله یک کامپیوتر، رئیس دفتر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ورامین از کشف 3 کوزه سفالی قدیمی در روستای خاوه از توابع بخش جوادآباد این شهرستان اطلاع داد.

3 کوزه سفالی قدیمی در ورامین کشف شد

به گزارش خبرنگاران آنلاین به نقل از ایرنا، ژیلا خدادادی اظهار کرد: مسئولان خانه بوم گردی کاج که با مجوز رسمی از سازمان میراث فرهنگی در روستای خاوه مشغول به کار هستند، هنگام حفر یک حلقه چاه جذبی، 3 عدد کوزه سفالی قدیمی کشف کردند که مراتب به دفتر میراث فرهنگی اطلاع داده شد.

وی اضافه نمود: به گفته مسئول این خانه بوم گردی، این کوزه ها در عمق 6 متری زمین کشف شده است.

رئیس دفتر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ورامین، استان تهران بیان نمود: بر اساس آنالیز های اولیه اجرا شده، این سفال ها مربوط به دوره سلجوقیان بوده و ارزش تاریخی دارد.

خدادادی گفت : هم اکنون در این چاه بسته شده تا مقدمات اولیه برای آنالیز بیشتر فراهم گردد.

وی بیان نمود: گزارش کشف این سفال های قدیمی به مسئولان استان تهران ارائه شده تا مقدمات کاوش محوطه کشف این کوزه ها فراهم گردد.

شهرستان ورامین بر اساس کاوش های اجرا شده در مناطق مختلف ورامین، این شهرستان بیش از 7 هزار سال قدمت دارد.

وجود ده ها محوطه باستانی در ورامین سبب شده تا هر از چند گاهی در حفاری های مختلف، آثار تاریخی از دل زمین پیدا گردد.

اوایل سال جاری، در عملیات حفاری شهرداری ورامین در منطقه تاریخی امامزاده یحیی(ع)، یک کوزه سفالی قدیمی کشف شد.

ورامین با 300 هزار نفر جمعیت در 35 کیلومتری جنوب شرق تهران واقع شده است.

وبلاگ خرید: وبلاگ خرید | این سیستم پیشرفته وبلاگدهی برای فروشگاه های اینترنتی است.

مینی نت: مینی نت، با برگزیده آخرین اخبار جراید و روزنامه ها همراه ما باشید.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 18 شهریور 1400 بروزرسانی: 18 شهریور 1400 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 20747

به "3 کوزه سفالی قدیمی در ورامین کشف شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "3 کوزه سفالی قدیمی در ورامین کشف شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید