آموزش سرخ کردن سیب زمینی در سرخ کن بدون روغن
به گزارش مجله یک کامپیوتر، سیب زمینی سرخ نموده جزو فهرست برترین و محبوب ترین غذاها در تمام جهان است؛ بعلاوه این غذا در فهرست مضرترین و پرکالری ترین غذاهای جهان نیز قرار گرفته است. ضرر و کالری این غذا آن قدر زیاد است که حتی افراد لاغر و سالم هم نمی توانند با خیال راحت و بدون دغدغه از خوردن این خوراکی خوشمزه لذت ببرند؛ چرا که مدام باید نگران سلامتی و اندازه کلسترول خون شان باشند. برترین راه سرخ کردن سیب زمینی در سرخ کن بدون روغن است!
اگر شما هم جزو هواداران و عاشقان سیب زمینی سرخ نموده هستید؛ اما به دلیل کالری و چربی های مضری که این خوراکی خوشمزه دارد، خودتان را از لذت خوردن آن محروم نموده اید، در این مقاله با ما همراه باشید تا به شما بگوییم چگونه بدون حتی یک قطره روغن سیب زمینی های ترد و خوشمزه درست کنید.
نکات کلیدی:
|
روش و طرز تهیه سیب زمینی در سرخ کن بدون روغن چگونه است؟
سرخ کن بدون روغن دستگاهی است که به شما این امکان را می دهد بدون اینکه لازم باشد از حتی یک قطره روغن بهره ببرید، سیب زمینی های خود را مثل سیب زمینی های آماده بیرونی و فست فودی درست کنید. در ادامه روش استفاده از این دستگاه به شدت کاربردی را برای درست کردن سیب زمینی های ترد و طلایی به شما آموزش خواهیم داد.
مرحله اول: آماده کردن سیب زمینی ها
در این مرحله شما باید سیب زمینی های خود را بشویید، پوست کنید و در مقدار دلخواه تان برش بزنید. می توانید سیب زمینی های خود را در مقدار های بزرگ تر مثل سیب زمینی های تنوری یا مثل چیپس های آماده برش بزنید. هر دو نوع سیب زمینی در سرخ کن بدون روغن قابل درست کردن است.
بعد از برش زدن زمینی ها برای نتیجه بهتر باید آن ها را کاملاً خشک کنید. می توانید از دستمال کاغذی برای جذب آب اضافه سیب زمینی های خود بهره ببرید.
مرحله دوم: اضافه کردن ادویه های مورد احتیاج
برای این که سیب زمینی های شما طعم بهتری بگیرند؛ می توانید انواع ادویه ها مثل زردچوبه، فلفل سیاه یا قرمز، نمک، پودر پاپریکا، آویشن یا هر ادویه دیگری را روی سیب زمینی های خود بپاشید تا رنگ و طعم سیب زمینی هایتان درست مثل سیب زمینی های تنوری بیرون گردد.
مرحله سوم: اضافه کردن سیب زمینی ها به سرخ کن
چند دقیقه قبل از این که بخواهید سیب زمینی هایتان را به سرخ کن بدون روغن اضافه کنید؛ بهتر است دستگاه را روشن نموده و اجازه دهید چند دقیقه ای فضای داخلی سرخ کن شما گرم گردد. سپس سیب زمینی های خود را داخل سرخ کن قرار دهید و درجه و مدت زمان پخت آن را تنظیم کنید. بعد از گذشت مدت زمان پخت، سیب زمینی های سالم و رژیمی شما آماده هستند. می توانید آن ها را از سرخ کن خارج نموده و میل کنید.
دلیل چسبیدن سیب زمینی در سرخ کن بدون روغن چیست؟
هنگام سرخ کردن سیب زمینی ها با روغن یا در سرخ کن های قدیمی اگر مقدار روغنی که استفاده می کردید کم بود، سیب زمینی های شما به تابه یا سرخ کن می چسبیدند. اما روش کار سرخ کن بدون روغن این است که بدون روغن یا با روغن بسیار کم انواع غذاها و سیب زمینی ها را برای شما درست کند. پس دلیل چسبیدن سیب زمینی ها در این مدل سرخ کن نباید ارتباط زیادی به کم بودن روغن آن داشته باشد.
در واقع دلایل دیگری وجود دارند که باعث چسبیدن سیب زمینی ها به سرخ کن بدون روغن می شوند. در ادامه مهم ترین دلایل آن را برای شما شرح خواهیم داد.
مرطوب بودن سیب زمینی ها
اگر دقت نموده باشید، متوجه شده اید که در مراحل سرخ کردن سیب زمینی به شما تاکید کردیم که سیب زمینی ها را قبل قرار دادن در سرخ کن روی دستمال کاغذی قرار دهید؛ این کار باعث می گردد که رطوبت سیب زمینی های شما کاهش پیدا کند، چراکه اگر سیب زمینی های شما به مقدار کافی خشک نشده باشند و رطوبت داشته باشند، هنگام سرخ شدن به محفظه داخلی سرخ کن شما می چسبند.
تنظیم نبودن دمای سرخ کن
برترین درجه سیب زمینی در سرخ کن بدون روغن 180 تا 200 درجه سانتی گراد است. در این درجه سیب زمینی ها به راحتی ترد و طلایی می شوند. اگر دمای سرخ کن شما پایین تر از این عدد باشد به جای سرخ شدن، سیب زمینی هایتان بخارپز می شوند و به همین دلیل به سبد داخلی سرخ کن می چسبند.
زمان پخت کوتاه و کم
با توجه به حجم و مقدار سیب زمینی ها و نوع برش آن ها حداقل به 15 تا 20 دقیقه زمان برای سرخ شدن و طلایی شدن زمینی های خود احتیاج خواهید داشت. در صورتی که قبل از گذشت حداقل 15 دقیقه، سرخ کن خود را خاموش کنید؛ سیب زمینی ها به مقدار کافی سرخ نشده و به سبد سرخ کن می چسبند.
عدم استفاده از روغن
بدون هیچ گونه روغنی هم می توان سیب زمینی ها را در این نوع سرخ کن ترد، طلایی و سرخ کرد؛ اما به طور کلی توصیه می گردد در حد چند قطره روغن درون سرخ کن بریزید تا نتیجه بهتری از سرخ کردن سیب زمینی های خود بگیرید.
جمع بندی
حالا که روش هایی مثل وغن سرخ کن بدون روغن وجود دارند و می توانند انقدر راحت و ساده غذاهای مورد علاقه ما را بدون اینکه تغییری در کیفیت یا طعمشان ایجاد شوند و به صورت سالم تر درست نمایند، پس بهتر است برای سلامتی خودمان هم که شده طرز کار با آن ها را یاد بگیریم و استفاده از این دستگاه را در برنامه روتین آشپزی خود قرار دهیم.
همانطور که مشاهده کردید، استفاده از سرخ کن بدون روغن اصلاً کار سختی نیست. حتی نسبت به روش های سنتی راحت تر هم است و می تواند در مدت زمان کوتاهی غذاهای سالم و خوشمزه را برای شما آماده کند.
برای مثال زمان پخت سیب زمینی در سرخ کن بدون روغن فیلیپس بسیار کوتاه تر و سریع تر از سرخ کردن سیب زمینی ها به روش سنتی است.
پس اگر در پی روش و سبک زندگی سالمی هستید با دستگاه سرخ کن بدون روغن بیشتر دوست شوید و انواع غذاهای مختلف مثل سیب زمینی کتلت یا سایر غذاها را با استفاده از این دستگاه برای خود و خانواده تان تهیه ببینید.
سوالات متداول
چگونه می توانیم سیب زمینی ها را با استفاده از دستگاه سرخ کن بدون روغن تردتر درست کنیم؟
برای تردتر شدن سیب زمینی ها باید رطوبت آن ها را به طور کامل بگیرید، کمی روغن درون سرخ کن اسپری کنید و دمای سرخ کن را کمی بیشتر از حالت عادی تنظیم کنید.
آیا می توان با دستگاه سرخ کن بدون روغن سیب زمین های چیپسی درست کرد؟
بله. شما می توانید سیب زمینی های خود را به صورت بسیار نازک و ورقه ای برش بزنید و با استفاده از کمی روغن آن ها را مثل چیپس های آماده ترد و خوشمزه درست کنید.
آیا می توان از دستگاه سرخ کن بدون روغن برای گرم کردن سیب زمینی های سرخ شده استفاده کرد؟
بله. می توانید با استفاده از این دستگاه سیب زمینی های سرخ شده تان را مجدداً گرم کنید. البته ممکن است این کار تردی سیب زمین های شما را کاهش دهد.
منبع: آچاره