اتوبوس خودران مجهز به فناوری سطح 4 آزمایش شد

به گزارش مجله یک کامپیوتر، به گزارش خبرنگاران به نقل از دیلی میل، شرکت نیوفلایر در مینه سوتا آمریکا از نخستین سیستم ترانزیت سنگین اتومات آمریکا رونمایی نموده است.

اتوبوس خودران مجهز به فناوری سطح 4 آزمایش شد

این وسیله نقلیه 41 فوتی دارای 40 جایگاه و همچنین دارای ظرفیتی برای حمل مسافران ایستاده و دو مسافر با ویلچر است.

وسیله نقلیه مذکور از فناوری اتودرایو برای ایجاد یک مدل 3 بعدی 360 درجه ای از اطرافش استفاده می نماید. برای این منظور لیدار، رادار و دوربین ها به کار گرفته می شوند.

شرکت نیوفلایر هم اکنون یک طرح پایلوت در دپارتمان حمل و نقل کانکتیکت اجرا نموده و ناوگانی از اتوبوس های Xcelsior همراه راستا حمل ونقل مخصوص بین دو شهر را آزمایش می نماید.

این شرکت ادعا می نماید اتوبوس مذکور مجهز به فناوری های سطح 4 خودران است. سطح 4 خودران به معنی آن است که یک وسیله نقلیه می تواند بدون یاری در مناطق از پیش مشخص شده تردد کند. اما مجاز به تردد در همه مناطق و شرایط نیست.

بانیما: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 18 شهریور 1400 بروزرسانی: 18 شهریور 1400 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 50955

به "اتوبوس خودران مجهز به فناوری سطح 4 آزمایش شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اتوبوس خودران مجهز به فناوری سطح 4 آزمایش شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید