اجرای پیروز جشنواره های نوروزی در آبادان
به گزارش مجله یک کامپیوتر، دبیر ستاد اجرایی خدمات سفر و رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آبادان گفت: با همکاری ارگان های مختلف، جشنواره های نوروزی تدارک دیده شده شهرستان برای گردشگران با موفقیت اجرایی شد.

به گزارش رخبرنگاران به نقل از وابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوزستان جمال عامری نسب امروز پنج شنبه 15 فروردین 98 اضافه نمود: خوشبختانه طی ایام نوروز توانستیم با هدف معرفی ظرفیت های شهرستان، عمده برنامه هایی که برای گردشگران و مسافران نوروزی تدارک دیده بودیم را به خوبی اجرایی کنیم.
او در ادامه به برگزاری جشنواره های نوروزی در سطح آبادان اشاره نمود و اضافه نمود: یکی از اهداف برپایی این جشنواره ها در ایام نوروز به تصویر کشیدن ظرفیت های گردشگری شهرستان بود که این مهم با همکاری منطقه آزاد اروند و شهرداری محقق شد و غالب گردشگران از برنامه های اجرا شده ابراز رضایت داشتند.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آبادان با بیان این که جشنواره های نوروزی آبادان به صورت شبانه در پارک 17 هکتاری و ذوالفقاری برگزار شدند گفت: اجرای نمایش های کودک و پایکوبی های محلی اقوام بختیاری، خراسان شمالی و عرب از جمله برنامه هایی بود که برای گردشگران به صورت زنده به نمایش درآمد.
وی برپایی سیاه چادرهای اقوام بختیاری، خراسان شمالی و عرب به همراه معرفی غذاها، آداب و رسوم و لباس های محلی این اقوام را از دیگر برنامه های اجرا شده طی ایام نوروز برشمرد و گفت: در این جشنواره ها مسابقات آشپزی، طرح سوالات مذهبی، اجرای موسیقی زنده توسط فرید نظارت و محمد رنجبر و نیز پذیرایی از حضار با قهوه و چای نیز انجام که با استقبال گسترده گردشگزان و مسافران نوروزی همراه شد.
منبع: میراث آریابانیما: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما