اختلاف نظر فرمانداران ایالت های آمریکا درباره ادامه یا لغو محدودیت ها
به گزارش مجله یک کامپیوتر، فرماندار ایالت کلرادوی آمریکا از تصمیمش برای شروع لغو محدودیت های قرنطینه ای در این ایالت دفاع نموده است.

به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران به نقل از پایگاه اطلاع رسانی کنگره، جارد پولیس فرماندار ایالت کلرادو با دفاع از تصمیمش برای لغو محدودیت های قرنطینه ای در اظهاراتی گفت: این مهم است که اقدامات و تدابیر مربوط به رعایت فاصله اجتماعی را برای مقابله به شیوع ویروس کرونا همچنان حفظ و اجرا کنیم.
بر اساس این گزارش، اعتبار دستورات ایالتی برای باقی ماندن مردم در خانه های خود روز یکشنبه به انتها رسیده و فرماندار کلرادو در این باره تاکید نمود: این ایالت وارد مرحله ای می گردد که ماندن در خانه هنوز ایمن تر خواهد بود ولی مردم ملزم به رعایت آن نیستند.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا نگران نیستید که این تصمیم موجب افزایش هزینه های انسانی و مرگ تعداد بیشتری از شهروندان گردد؟ گفت: ما همیشه امیدواریم که بهترین تصمیم را بر اساس اطلاعات و علم و دانش و آگاهی که داریم اتخاذ کنیم. چیزی که در شرایط کنونی می دانیم این است که مقررات مربوط به باقی ماندن در خانه به انتها رسیده ولی همچنان ضروری است که تدابیر مربوط به رعایت فاصله اجتماعی اجرا گردد.
این در شرایطی است که فیل مورفی فرماندار نیوجرسی با لغو محدودیت های قرنطینه ای در شرایط کنونی مخالفت نموده و بر این باور است که این ایالت هنوز چندین هفته تا اجرای مرحله نخست بازگشایی تدریجی و مجدد فعالیت های مالی فاصله دارد.
وی در این باره گفت: ایالت نیوجرسی نشانه های خوب و امیدوارکننده ای مشاهده نموده است از جمله تعداد موارد جدید ابتلا به ویروس کرونا کاهش چشمگیری داشته ولی هنوز به مرحله ای نرسیده ایم که زندگی عادی مردم از سرگرفته گردد. به نظر من هنوز چندین هفته تا رسیدن به شرایط عادی در این ایالت فاصله داریم.
نیوجرسی که دومین ایالت به شدت آسیب دیده از شیوع ویروس کرونا است، طی روزهای اخیر با کاهش قابل توجه تعداد موارد جدید ابتلا به ویروس کرونا روبرو شده است.
تا روز شنبه نیوجرسی در مجموع 105523 مورد ابتلا به ویروس کرونا را گزارش داده و تعداد فوتی ها نیز به بیش از 5863 نفر رسیده است.
منبع: خبرگزاری تسنیمبانیما: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما