ثبت جهانی هگمتانه منوط به برطرف معارضات است، کوشش می کنیم همدان به قطب گردشگری تبدیل گردد
به گزارش مجله یک کامپیوتر، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی درباره اهمیت میزبانی همدان از اجلاس جهانی راه ابریشم گفت: میزبانی از برنامه های جهانی باعث معرفی هرچه بیشتر آن شهر می گردد. کما این که بعد از میزبانی از رویداد همدان 2018، این شهر در عرصه ملی و بین المللی بیشتر شناخته شد.

دکتر علی اصغر مونسان امروز دوشنبه 1 مهر 98 در گفت وگو با خبرنگار خبرنگاران در حاشیه سفر به شهر ملایر، گفت: ان شاءالله بعد از ثبت شهر جهانی مبل و منبت ملایر، همدان بیش ازپیش شناخته خواهد شد و گردشگران بیشتری به همدان خواهند آمد.
او افزود: ازآنجایی که وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، تعیین استان همدان در اقتصاد مقاومتی نیز است، کوشش خواهیم کرد همدان به عنوان یکی از قطب های گردشگری کشور تبدیل گردد.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، درباره ثبت جهانی تپه هگمتانه نیز گفت: ثبت این اثر تاریخی در برنامه های ماست اما معارضاتی دارد که باید برطرف گردد.
او افزود: به استاندار همدان نیز گفتم که این معارضات باید برطرف گردد تا بتوانیم پرونده ثبت جهانی هگمتانه را برای سازمان یونسکو ارسال کنیم.
دکتر مونسان افزود: در سال یک سهمیه بیشتر برای ارسال پرونده برای ثبت جهانی نداریم و نمی توانیم این ریسک را بپذیریم که پرونده ناقص برای یونسکو ارسال کنیم، آن ها احتمالاً این پرونده را برگشت دهند و سهمیه یک سال کشور از بین برود. ما باید پرونده هایی را برای ثبت جهانی ارسال کنیم که از پذیرش آن ها مطمئن هستیم.
او تأکید کرد که استاندار همدان قول داده موضوع را پیگیری کند.
منبع: میراث آریاbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا، مکزیک و کوبا