حمایت از دانش بنیانها برای ورود به حوزه علوم شناختی

به گزارش مجله یک کامپیوتر، به گزارش خبرنگاران، دکتر مجید نیلی احمد آبادی با اشاره به برنامه های این ستاد گفت: ارتقای سرمایه شناختی جامعه، توسعه فناوری های خواندن و نوشتن در مغز و ابزار مطالعه نوین مغز، توسعه کاربردهای علوم و فناوریهای شناختی، توسعه هوش مصنوعی و کلان داده به توان شناختی، کاربرد فناوری های سلول های بنیادی درحوزه شناختی و به حداکثر رساندن توسعه خدمت جهت افزایش رفاه آحاد جامعه اهداف این ستاد به شمار می فرایند.

حمایت از دانش بنیانها برای ورود به حوزه علوم شناختی

وی اضافه کرد: جذب همکاری شرکت های فعال و دانش بنیان از طریق ارایه کمک های فنی، علمی و مالی برای ورود به حوزه علوم شناختی از سیاست های محوری این ستاد محسوب می شود.

دبیر ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی گفت: این شرکت ها می توانند با تکیه بر فعالیت های تجاری پدیده آمده در کشور با ورود و فعالیت در حوزه علوم و فناوری های شناختی، اقتصاد دانش بنیانی را بنا کنند و در این راستا قطعا حمایت از دانشگاه ها و موسسات علمی برتر جهت توسعه علوم و فناوریهای شناختی همانند سال های گذشته ادامه خواهد یافت.

وی گفت: برای تحقق و اجرای برنامه ها و اهداف ستاد، کارگروه های تخصصی ایجاد و فعال شدند تا نقشه راه را برای توسعه این حوزه در کشور ترسیم کنند و ظرفیت ها را با استفاده از ابزارهایی که در اختیار ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی واقع شده است برای رسیدن به این اهداف فعال کرده و زیست بوم توسعه هر یک از این اولویت ها را در کشور ایجاد کنند.

وی اضافه کرد: امید است تغییر ساختار ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی سبب اجرای بهتر برنامه های آن شود و امکان پیشرفت برای همه کارگروه ها فراهم شود.

مجله شرقیا

مجله شرقیا | مجله آموزشی و اطلاع رسانی تحصیلی
منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 9 مرداد 1400 بروزرسانی: 9 مرداد 1400 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 40631

به "حمایت از دانش بنیانها برای ورود به حوزه علوم شناختی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "حمایت از دانش بنیانها برای ورود به حوزه علوم شناختی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید