خبرنگاران زلزله 4.9ریشتری قصرشیرین را لرزاند

به گزارش مجله یک کامپیوتر، قصرشیرین- خبرنگاران- زمین لرزه ای به بزرگی 4.9 در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) بامداد آدینه حوالی شهر قصرشیرین از توابع استان کرمانشاه را لرزاند.

خبرنگاران زلزله 4.9ریشتری قصرشیرین را لرزاند

مرکز لرزه نگاری کشوری وابسته به مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران گفت، این زلزله ساعت یک و 40دقیقه و 35ثانیه بامداد آدینه ثبت شده است.

این زمین لرزه در عمق هشت کیلومتری و در 34کیلومتری قصرشیرین و 52 کیلومتری ازگله و 59کیلومتری سرپل ذهاب به وقوع پیوسته است.

مرادعلی تاتار فرماندار قصرشیرین در گفت وگو با خبرنگار خبرنگاران با بیان اینکه هم اکنون گروه های ارزیاب در منطقه حضور دارند، گفت: تمامی دستگاه های عضو مدیریت بحران و امدادی پای کار هستند.

بر اساس گزارش رسیده از ایلام، زلزله در این شهر نیز احساس شد.

زمین لرزه 7.3 ریشتری 21 آبان سال 96 در 11 کیلومتری بخش ازگله و 32 کیلومتری شهر سرپل ذهاب رخ داد که 620 کشته و 12 هزار و 386 مصدوم داشت.

این زلزله به 10 شهرستان و یک هزار و 932 روستای استان کرمانشاه خسارت وارد کرد و براساس ارزیابی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، 103 هزار واحد مسکونی شهری و روستایی آسیب کلی و جزیی دید.

البته در زلزله 6.4 ریشتری یکشنبه چهارم آذر 97 هم 771 مصدوم و بیش از چهار هزار واحد مسکونی خسارت دیده، به این آمارها اضافه شد.

dorezamin.com: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله گردشگری

منبع: ایرنا
انتشار: 30 آبان 1400 بروزرسانی: 30 آبان 1400 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 51403

به "خبرنگاران زلزله 4.9ریشتری قصرشیرین را لرزاند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خبرنگاران زلزله 4.9ریشتری قصرشیرین را لرزاند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید