خوردن آجیل در 40 سالگی، کاهش خطر آلزایمر

به گزارش مجله یک کامپیوتر، محققان می گویند مصرف آجیل، در مقایسه با کسانی که مغز های آجیل در رژیم غذایی شان جایی ندارد، می تواند تفکر، حافظه و استدلال افراد را تا 60 درصد بهبود بخشد و از خطر آلزایمر بکاهد.

خوردن آجیل در 40 سالگی، کاهش خطر آلزایمر

خوردن تنها دو قاشق غذاخوری آجیل در روز، عملکرد شناختی را بهبود می بخشد

یک تحقیق گسترده نشان داد که خوردن آجیل از میانسالی به بعد، می تواند به جلوگیری از دمانس یا زوال عقل، یاری کند. محققان دانگشاه سنگاپور از سال 1993 تا 2016، با مطالعه حدود 17 هزار نفر، رژیم غذایی آنان را تعقیب، و سپس عملکرد شناختی آنان را ارزیابی نموده اند.

احتمال بروز مسائل مربوط به حافظه در بالای 60 سالگی، در افرادی که در چهل سالگی دو بار در هفته یا بیشتر آجیل خوردن را شروع نموده اند، در مقایسه با کسانی که کمتر از یک بار در ماه آجیل می خورده اند، یک پنجم بوده است.

این تحقیق که در نشریه سن و پیری منتشر شد، همچنین می گوید کسانی که هفته ای یک بار آجیل خورده اند نیز تقریبا از همان مزایا برخوردار شده اند، چرا که احتمالا ابتلای آنان به اختلال عملکرد شناختی در 60، 70 و 80 سالگی، 19 درصد کمتر بوده است.

این اولین تحقیقی نیست که مصرف مغز آجیل را به قابلیت بهتر ذهن و تفکر در سنین بالا، پیوند داده است. در سال 2019 تحقیقی که بر روی تقریبا پنج هزار فرد بالای 55 سال در دانشگاه استرالیای جنوبی انجام شد، نشان داد که خوردن تنها دو قاشق غذاخوری آجیل در روز، عملکرد شناختی را بهبود می بخشد.

محققان می گویند مصرف آجیل، در مقایسه با کسانی که مغز های آجیل در رژیم غذایی شان جایی ندارد، می تواند تفکر، حافظه و استدلال افراد را تا 60 درصد بهبود بخشد.

چنان که سیستم بهداشت و سلامت عمومی بریتانیا می گوید، بیش از 850 هزار نفر در بریتانیا با زوال عقل زندگی می نمایند و از هر 14 نفر بالای 65 سال، یک نفر به این عارضه مبتلا است. با توجه به پیر شدن جمعیت بریتانیا، تخمین زده می گردد که تا سال 2025، بیش از یک میلیون نفر در این کشور با زوال عقل زندگی نمایند.

برای یاری به کاهش خطر دمانس یا زوال عقل، سازمان تحقیقات آلزایمر بریتانیا، سیگار نکشیدن، حفظ کلسترول و فشار خون سالم، ورزش منظم، حفظ وزن مناسب، رژیم غذایی متعادل، و محدود کردن مصرف الکل را توصیه می نماید.

به گفته این سازمان خیریه، برداشتن گام هایی برای مراقبت از سلامت قلب، از جمله در پیش دریافت رژیم غذایی سرشار از منابع چربی اشباع نشده مانند ماهی چرب، آجیل و مغزها، دانه ها و آووکادو، نیز می تواند خطر زوال عقل را کاهش دهد.

سازمان بهداشت و سلامت همگانی بریتانیا شایع ترین نشانه های اولیه زوال عقل، از جمله مسائل مربوط به تمرکز، مشکل در انجام کار های روزانه همیشگی، ناتوانی در دنبال کردن مکالمه و یافتن کلمه مناسب، سردرگمی درباره زمان و مکان، و تغییرات خلقی را فهرست نموده است. این علایم اغلب به صورت خفیف شروع می شوند و ممکن است به تدریج و به مرور زمان شدت یابند.

منبع: ایندیپندنت

وبلاگ خرید: وبلاگ خرید | این سیستم پیشرفته وبلاگدهی برای فروشگاه های اینترنتی است.

مینی نت: مینی نت، با برگزیده آخرین اخبار جراید و روزنامه ها همراه ما باشید.

منبع: فرادید
انتشار: 18 شهریور 1400 بروزرسانی: 18 شهریور 1400 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 50047

به "خوردن آجیل در 40 سالگی، کاهش خطر آلزایمر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خوردن آجیل در 40 سالگی، کاهش خطر آلزایمر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید