شش برک، غذای اصیل لبنانی

به گزارش مجله یک کامپیوتر، در گزارش زیر طرز تهیه شش برک را به شما آموزش می دهیم.

شش برک، غذای اصیل لبنانی

به گزارش ، شیش برک یک نوع غذای اصیل لبنانی است؛ که از پیراشکی های کوچک گوشت تشکیل شده که در خورش ماست می پزند.

- ماست پرچرب 1000 گرم

- گوشت چرخ نموده 300 گرم

- آرد 2 لیوان

- سیر 3 حبه

- پیاز کوچک 1 عدد

- روغن مایع گیاهی 3 قاشق غذاخوری

- نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری

- گشنیز خردشده 2 قاشق غذاخوری

- نمک، فلفل، دارچین به میزان کافی

- ابتدا برای تهیه خمیر در یک کاسه آرد را همراه با کمی نمک مخلوط کنید. به تدریج به آن 1 قاشق روغم مایع و آب اضافه کنید تا خمیر نرمی حاصل گردد (حدود ¾1 پیمانه). روی خمیر را با سلفون پوشانیده و برای 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

- برا ابتدا پیاز را ریز خرد کنید و در یک تابه که یک قاشق روغن مایع در آن ریخته شده روی حرارت متوسط قرار دهید تا پیاز ها کمی سبک شوند. سپس گوشت چرخ نموده، نمک، فلفل و دارچین را به میزان لازم اضافه نموده و تفت می دهیم تا گوشت قهوه ای گردد. سپس تابه را از روی حرارت برمی داریم.

- فر را با دمای 180 درجه سانتی‮گراد روشن کنید.

- خمیر را از یخچال بیرون آورده روی سطح صافی با وردنه پهن کنید تا ضخامت آن حدود 2 میلی متر گردد. سپس با قالب گردی به قطر 4 سانتیمتر یا کوچکتر خمیر را برش زده و مقدار متناسبی از مخلوط گوشتی روی نیمه پائینی آن قرارداده و نیمه دیگر را روی آن قرار داده و با دست لبه ها را بهم می چسبانیم.

- وقتی همه پیراشکی ها درست شد آن ها را روی کاغذ روغنی که کف سینی فر چیده شده مرتب می چینیم و به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار می دهیم تا خمیر طلایی گردد.

ماست را هم زده و داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. نشاسته را با حدود¼ پیمانه آب مخلوط نموده و با ماست مخلوط می کنیم دائم آن را هم بزنید تا ماست نبرد. وقتی کمی غلیظ شد شعله را کم کنید تا ماست ته نگیرد.

سیر های خرد شده را در یک تابه کوچک با یک قاشق روغن روی شعله کم، کمی تفت دهید تا بوی آن بلند گردد سپس گشنیز خردشده را به آن اضافه کنید و هم بزنید بلافاصله قبل از اینکه بسوزند از روی شعله برداشته و به ماست اضافه می کنیم.

- برای سرو پیراشکی های گوشت را در بشقاب سرو قرار داده و روی آن سس ماست می ریزیم. اگر پیراشکی ها زمان زیادی در سس باقی بمانند حالت کرانچی خود را از دست می دهند و وا می فرایند.

- شیش برک جزو غذای ملل - عربی است

- زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه است.

- شیش برک را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید.

- همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد.

- توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب است.

منبع: الکوثر

تور تایلند: تور تایلند ارزان قیمت، تور سامویی، تور پوکت، پاتایا، بانکوک، چیانگ مای، کرابی را با ما تجربه کنید.

آموزشگاه ما: آموزشگاه ما | آموزش باید برای همه در دسترس باشد

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 18 شهریور 1400 بروزرسانی: 18 شهریور 1400 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 34299

به "شش برک، غذای اصیل لبنانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شش برک، غذای اصیل لبنانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید