شیرینی زبان با خمیر یوفکا بدون فر

به گزارش مجله یک کامپیوتر، شیرینی های خانگی که بدون فر تهیه می شوند همواره هواداران خاص خود را داشته اند. امروز تصمیم داریم تهیه شیرینی زبان را بدون فر به شما یاد بدهیم.

شیرینی زبان با خمیر یوفکا بدون فر

شیرینی زبان با خمیر یوفکا بدون فر یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و معروف است که هواداران بی شماری دارد. شیرینی زبان بسیار لذیذ و ترد است و می توانید برای مهمانی ها و دورهمی های خود حتی الان، این شیرینی پر هوادار را در خانه و به راحتی و سادگی تهیه کنید. با خبرنگاران همراه باشید.

مواد لازم برای شیرینی زبان با خمیر یوفکا بدون فر

  • خمیر یوفکا 1 بسته
  • عسل 2 قاشق غذاخوری
  • آب 1 قاشق غذاخوری
  • شکر 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه شیرینی زبان با خمیر یوفکا بدون فر

مرحله اول

ابتدا خمیر یوفکا را از بسته بیرون آورید و روی سطح کار مقداری آرد بریزید و خمیر را روی سطح قرار دهید و با وردنه خمیر را باز کنید تا میزان خمیر زبان گردد. کناره های خمیر را با یک چاقوی تیز برش دهید تا خمیر مستطیلی گردد.

مرحله دوم

در یک ظرف مناسب آب را به همراه عسل بریزید و مواد را هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند. سپس با استفاده از یک قلم مو مخصوص آشپزی از مواد آماده شده روی خمیر آغشته کنید تا تمام سطح خمیر از مواد آغشته گردد.

مرحله سوم

با استفاده از یک قالب شیرینی مخصوص زبان روی خمیر قالب بزنید. وسط خمیرهای قالب زده را یک برش دهید ولی دقت کنید، برش شما کامل نباشد و بعلاوه فشار زیادی نیاورید در حدی که وسط خمیر خط بیفتد. خمیرها را داخل قابلمه که از قبل کاغذ روغنی انداخته اید به ترتیب بچینید.

مرحله آخر

روی شعله گاز، شعله پخش کن قرار دهید و قابلمه که شیرینی داخل آن چیده شده را روی شعله پخش کن بگذارید و در قابلمه را دم کنی قرار دهید و مدت 30 تا 40 دقیقه اجازه دهید تا شیرینی ها بپزند. بعد از این شیرینی های شما آماده است. روی آن ها را می توانید با پودر پسته یا بادام تزئین کنید. اگر به شیرین های ساده خانگی علاقه دارید، دسر 5 دقیقه ای با بیسکویت پتی بور را بخوانید.

نکات مهم برای تهیه شیرینی زبان با خمیر یوفکا بدون فر

  • می توانید از خمیر هزارلا برای این شیرینی بهره ببرید.
  • شیرینی ها را می توانید داخل سینی فر بچینید و با دمای 180 درجه به مدت 15 دقیقه بپزید.
  • دقت کنید زیاد به خمیر دست نزنید تا فرم آن خراب نگردد و خمیر در زمان پخت خنک باشد.
  • می توانید از 1 پیمانه شکر و آب برای شربت روی شیرینی به جای عسل بهره ببرید.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا مطالب بیشتر از آشپزی تهیه حلوا ارده خانگی به روش بازاری را بخوانید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 28 مرداد 1401 بروزرسانی: 28 مرداد 1401 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 80293

به "شیرینی زبان با خمیر یوفکا بدون فر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شیرینی زبان با خمیر یوفکا بدون فر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید