طرز تهیه ته دیگ زعفرانی؛ جادوی طعم ها
به گزارش مجله یک کامپیوتر، زعفران در سفره های ما نقش و رنگ پررنگی ایفا می نماید. در غذاهای اصلی تا مربا و شربت از آن استفاده می کنیم و هیچ گاه از آن زده نمی شویم. انواع ته دیگ هم ازخواکی های مجذوب کننده برای ذائقه ایرانی است و حتی بعضی ته دیگ را به غذای اصلی ترجیح می دهند. حالا ترکیب زعفران و ته دیگ می تواند طعمی جادویی داشته باشد. برای آن که بدانید به چه شکل ته دیگ زعفرانی داشته باشید ادامه مطلب را بخوانید.

روش اول
مواد لازم برای تهیه ته دیگ زعفرانی با تخم مرغ:
- برنج 3 پیمانه
- زرده تخم مرغ 1 عدد
- ماست 1 پیمانه
- زعفران دم نموده به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
طرز تهیه و دستور پخت ته دیگ زعفرانی:
ابتدا آب برنج را بگذارید جوش بیاید و بعد برنج خیس نموده را به آن اضافه کنید میزانی نمک داخل آن بریزید اجازه بدهید کمی بجوشد. زمانی که میزانی از برنج نرم شد و میزان خیلی کم وسط آن سفید و سفت تر باشد، آبکش کنید. تخم مرغ و ماست و زعفران دم نموده را در ظرفی جداگانه هم بزنید، سپس داخل قابلمه ای نچسب روغن بریزید و روی گاز قرار بدهید زمانی که روغن داغ شد مواد ماست و زعفران را به آن اضافه کنید و میزانی از برنج را روی آن بریزید و با هم مخلوط کنید سپس آن را صاف کنید می توانید داخل کاسه میزانی برنج بریزید و با هم ترکیب کنید. آن را کف قابلمه صاف کنید و بعد برنج ساده را روی آن بریزید و فشار بدهید تا بعد از دم کشید قالبی از قابلمه بیرون بیاید. اکنون در قابلمه دمی قرار بدهید و شعله آن را زیاد کنید. نکته ضروری این است که تا لحظه آخر باید زیر قابلمه روشن باشد.
روش دوم
مواد لازم برای تهیه ته دیگ زعفرانی:
- برنج 4 پیمانه
- ماست 1 پیمانه
- زعفران دم نموده به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
طرز تهیه و دستور پخت ته دیگ زعفرانی:
برنج را مانند روش بالا آبکش کنید سپس داخل قابلمه روغن بریزید. در ظرفی دیگر ماست و زعفران را مخلوط کنید و آن را روی روغن کف قابلمه بریزید. برنج ساده را ابتدا با کف گیر روی آن بریزید و پخش کنید سپس تمام برنج را روی آن بریزید و آن را مانند کوه جمع کنید و چند سوراخ روی آن بزنید و میزان کمی آب جوش و روغن روی آن بریزید.
منبع: ایرنا زندگیbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا