طرز تهیه خورش دال عدس
به گزارش مجله یک کامپیوتر، دال عدس یا عدس قرمز مانند عدس سرشار از پروتئین و همچنین بتاکاروتن است. می توانید این خورش خوشمزه را با آن تهیه نموده و نوش جان کنید.

به گزارش خبرنگاران به نقل از پرشین وی
مواد لازم برای خورش دال عدس
3 پیمانه دال عدس
به میزان لازم روغن
1 عدد پیاز
2 حبه سیر
1 عدد سیب زمینی
1 قاشق غذاخوری پودر لیمو عمانی
به میزان لازم نمک
به میزان لازم فلفل سیاه
به میزان لازم زردچوبه
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
طرز تهیه خورش دال عدس
1- پیاز را پوست گرفته و خرد کنید.
2- سیر ها را هم پوست گرفته و ریز خرد کنید. در صورت تمایل می توانید تعداد سیر ها را کم و یا زیاد کنید.
3- دال عدس را پاک نموده و بشویید.
4- سیب زمینی را پوست بگیرید. آن را نگینی خرد کنید.در قابلمه کمی روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم گردد. سیر را اضافه کنید و مواد را تفت دهید تا طلایی شوند.دال عدس و سیب زمینی را در قابلمه بریزید و تا 2 بند انگشت روی آن، آب اضافه کنید.
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا دال عدس پخته و نرم گردد.به آن کمی نمک، فلفل، زردچوبه، پودر لیموعمانی و رب اضافه کنید و بگذارید تا جا بیفتد. خورش دال عدس را همراه برنج میل کنید.
منبع: جام جم آنلاین