طرز تهیه خورش دال عدس

به گزارش مجله یک کامپیوتر، دال عدس یا عدس قرمز مانند عدس سرشار از پروتئین و همچنین بتاکاروتن است. می توانید این خورش خوشمزه را با آن تهیه نموده و نوش جان کنید.

طرز تهیه خورش دال عدس

به گزارش خبرنگاران به نقل از پرشین وی

مواد لازم برای خورش دال عدس

3 پیمانه دال عدس

به میزان لازم روغن

1 عدد پیاز

2 حبه سیر

1 عدد سیب زمینی

1 قاشق غذاخوری پودر لیمو عمانی

به میزان لازم نمک

به میزان لازم فلفل سیاه

به میزان لازم زردچوبه

1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

طرز تهیه خورش دال عدس

1- پیاز را پوست گرفته و خرد کنید.

2- سیر ها را هم پوست گرفته و ریز خرد کنید. در صورت تمایل می توانید تعداد سیر ها را کم و یا زیاد کنید.

3- دال عدس را پاک نموده و بشویید.

4- سیب زمینی را پوست بگیرید. آن را نگینی خرد کنید.در قابلمه کمی روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم گردد. سیر را اضافه کنید و مواد را تفت دهید تا طلایی شوند.دال عدس و سیب زمینی را در قابلمه بریزید و تا 2 بند انگشت روی آن، آب اضافه کنید.

قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا دال عدس پخته و نرم گردد.به آن کمی نمک، فلفل، زردچوبه، پودر لیموعمانی و رب اضافه کنید و بگذارید تا جا بیفتد. خورش دال عدس را همراه برنج میل کنید.

دکتر برای تو

دکتر برای تو | مجله خبری و پزشکی دکتر برای تو

bestcanadatours.com

مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا
منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 23 مرداد 1400 بروزرسانی: 23 مرداد 1400 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 47265

به "طرز تهیه خورش دال عدس" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورش دال عدس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید