طرز تهیه سوپ سرد تابستانی

به گزارش مجله یک کامپیوتر، وقتی صحبت از سوپ می گردد، تصویر یک شب برفی زمستانی برایمان زنده می گردد که با خوردن یک کاسه از آن خودمان را گرم می کنیم. اما همواره لازم نیست سوپ را بپزیم یا اینکه آنرا درحال بلند شدن بخار از کاسه اش سر سفره بگذاریم. اگر در روزهای گرم هوس سوپ خوردن نموده اید یا اینکه آشپز ماهری نیستید و وقت کافی برای پخت و پز هم ندارید، سوپ سرد می تواند یک انتخاب فوق العاده برای وعده شام یا عصرانه تان باشد. شما می توانید کمی خلاقیت به خرج دهید و با موادی بسیار ساده و کم کالری، شامی خوشمزه، آسان و سبک درست کنید.

طرز تهیه سوپ سرد تابستانی

مواد لازم برای سوپ سرد تابستانی

  • خیار (خرد شده) چهار پیمانه
  • ماست سون کم چرب کاله خرید آنلاین یک و نیم فنجان
  • برگ نعنای تازه (خرد شده) نصف فنجان
  • بوته سیر (خرد شده) یک عدد
  • آب لیموی تازه دو قاشق چای خوری
  • روغن زیتون دو قاشق چای خوری
  • نمک و فلفل به اندازه لازم
  • آب سرد نصف فنجان

طرز تهیه سوپ سرد تابستانی

مرحله اول

برای تهیه سوپ سرد تابستانی هم مثل سوپ ماست مصری، احتیاجی به استفاده از اجاق گاز ندارید. خیار را داخل مخلوط کن ریخته و ماست کم چرب سون را روی آن بریزید. ماست باعث می گردد که بافت سوپ تان نرم و کرمی گردد. سپس برگ نعنای تازه، سیر خرد شده یا رنده شده، آب لیموی تازه، نمک، فلفل و در نهایت آب سرد را به ترکیبات داخل مخلوط کن اضافه کنید. در قدم بعدی، کمی روغن زیتون بکر را هم در سوپ بریزید تا چربی سالم و طبیعی غذایتان را تامین کند.

مرحله دوم

مخلوط کن را روشن نموده و تمام ترکیبات را به خوبی هم بزنید تا کاملا به حالت مایع دربیاید. سوپ شما آماده سرو است؛ آن را چند ساعتی در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد گردد. هر کاسه از این سوپ، تنها حدود 113 کالری دارد. نوش جان!

نکات تهیه سوپ سرد خوشمزه

  • اگر احتیاج به پروتئین بیشتری دارید، این سوپ را می توانید با مرغ آماده کنید. برای این کار سینه مرغ را پخته، ریشه ریش کنید و پس از خنک شدن در سوپ سرد بریزید.
  • می توانید با اضافه کردن یک عدد آووکادو، دو قاشق غذاخوری ریحان خردشده و اندازهی اسفناج، سبزیجات بیشتری را در یک وعده میل کنید. در این صورت نباید فراموش کنید که اندازه خیار را کاهش دهید. این سبزیجات سرشار از ویتامین هستند. برای پوست اثری شگفت آور داشته و خنک کننده هستند.
  • اگر به مزه های تند علاقمند هستید، دو قاشق غذاخوری پاپریکا به ترکیب سوپ بیفزایید تا به طعمی متفاوت و لذت بخش برسید.
  • دانه های کشمشی که روی سوپ شناور می شوند، به آن طعم شیرین خوشایندی می دهند. پس در صورت تمایل اندازهی کشمش پلویی را هم در زمان سرو به سوپ اضافه کنید.
منبع: کتاب کاله
انتشار: 17 شهریور 1401 بروزرسانی: 17 شهریور 1401 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 81075

به "طرز تهیه سوپ سرد تابستانی" امتیاز دهید

1 کاربر به "طرز تهیه سوپ سرد تابستانی" امتیاز داده است | 1 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوپ سرد تابستانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید