عشق مردم کره به هنر ایرانی

به گزارش مجله یک کامپیوتر، سفیر کره جنوبی در ایران گفت: سفارت کره در ایران مایل است کیفیت هنر چوب ایران را به مردم کره معرفی کند، زیرا بیشتر مردم کشور ما از هنر ایرانی بی اطلاع هستند و در عین حال، عاشق این هنرند.

عشق مردم کره به هنر ایرانی

به گزارش خبرنگاران، کیم سئونگ هو در مراسم افتتاح نمایشگاه هنرهای چوبی اظهار کرد: این نمایشگاه فرصت کم نظیر و افتخاری برای هنرمندان ایرانی ایجاد کرد. تعهد دولت کره با جمهوری اسلامی ایران را برای برگزاری چنین نمایشگاهی تصدیق می کنم. در واقع دو نمایشگاه توسط سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در تهران و اصفهان و با حمایت سفارت کره برگزار گردید.

او ادامه داد: به وسیله همکاری در چنین نمایشگاه هایی، ما مردم کره آرزوی خود را برای استقرار دائمی به عنوان جمعی از ایرانیان در کشور شما را ابراز می کنیم. شرکت های کره ای بسیاری در دوران تحریم ها همچنان فعالیت تجاری خود با ایران را ادامه می دادند، حتی دولت کره نیز به واردات نفت از ایران ادامه داد. ایران همیشه برای ما یک شریک تجاری است.

وی بیان نمود: ایران دوست و همراه خوب ماست. برگزاری چنین نمایشگاهی و حمایت از آن نشان می دهد که چگونه به هنر ایرانی نزدیک می شویم. سفارت کره در ایران مایل است کیفیت هنر چوب ایرانی را به مردم کره معرفی کند، زیرا بیشتر مردم کره از هنر ایرانی بی اطلاع هستند، اما در عین حال عاشق این هنرند.

در ادامه مراسم افتتاح نمایشگاه هنرهای چوبی که صبح امروز در ساختمان شماره 1 سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برگزار گردید، معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی نیز گفت: چوب نخستین ماده ای است که انسان از آن به عنوان ابزار استفاده کرد و آن را شکل داد. چوب با خودش زندگی و حیات می آورد. در فرهنگ، نمادها و اسطوره ها موجب خودشناسی می گردد، در واقع چوب مثل آیینه ای است که نه خود ظاهری، بلکه خود باطنی ما را نشان می دهد.

بهمن نامورمطلق ادامه داد: به همین جهت ما در فضایی که با چوب درست شده، احساس بیگانگی نمی کنیم، زیرا انسان از گهواره تا تابوت همیشه با چوب بوده است. به همین جهت کاری که هنرمندان روی چوب انجام می دهند به مراتب از باغبان ها مهم تر است، زیرا باغبان ها از یک موجود زنده نگهداری می نمایند، اما هنرمندان به موجودی که مرده حیات می بخشند. وقتی شما یک منظره را نگاه می کنید، می گویید چه زیباست، اما یک اثر هنری را که می بینید، می گویید چقدر زیبا و معنادار است.

او اظهار کرد: متأسفانه با قلم اندیشه اومانیسم بین انسان و هنر طبیعت فاصله افتاد و این اختلاف موجب تخریب زمین و شروع بحران زیست محیطی شد. در حال حاضر دوران بازگشت به مادر طبیعت است. امروز انسان هیچ راهی به جز پیوند با طبیعت ندارد. به همین جهت باید از سفارت کره برای پیشنهاد برگزاری چنین نمایشگاهی تشکر کنم. کشوری که خودش به هنرهای دیجیتالی در دنیا اشتغال دارد.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی گفت: دوره پیوند بین صنایع دستی و صنایع ماشینی فرا رسیده است. از نظر ما صنایع ماشینی و صنایع دستی مکمل هم هستند نه متضاد. صنایع ماشینی می تواند کاربردی و صنایع دستی روح محصول باشند، به همین دلیل صنایع دستی آماده است در برنامه ای با یک صنایع سنگی مثل اتومبیل، دیجیتال و معماری همکاری نزدیک داشته باشد.

نامورمطلق اظهار کرد: امیدوارم جلسه ای با شرکت های کره ای و ایرانی برگزار گردد و در این زمینه گفت وگو کنیم تا هنرمندان نیز در این زمینه اظهار نظر نمایند. ما آماده ایم مجموعه ای از نمایشگاه های هنر چوبی را در تهران و اصفهان و همچنین در یکی از شهرهای کره جنوبی برگزار کنیم.

نماینده یکی از شرکت های کره جنوبی در ایران نیز در این مراسم طی سخنانی بیان نمود: آن چیزی که به ارزش این نمایشگاه اضافه می نماید، این است که چنین نمایشگاه هایی می تواند روابط دو کشور را در زمینه اقتصاد و هنر افزایش دهد. درخواست می کنم در این نمایشگاه فرصت را غنیمت شمرید تا زمینه ای برای سهولت بخشیدن به روابط دو کشور ایجاد گردد.

به گزارش خبرنگاران، نمایشگاه هنرهای چوبی از دوم تا پنجم آبان ماه از ساعت 9 تا 16 در ساختمان شماره 1 سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برپاست و بازدید از آن برای عموم آزاد است.

abanhome.com: گروه ساختمانی آبان: بازسازی ساختمان و تعمیرات جزئی و کلی و طراحی ویلا و فضای سبز و روف گاردن، طراحی الاچیق، فروش درب های ضد سرقت را از ما بخواهید.

datapad.ir: دیتاپد، با مجله فناوری و تخصصی رایانه از همه چیز سر در بیاورید.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 24 مهر 1400 بروزرسانی: 24 مهر 1400 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 22260

به "عشق مردم کره به هنر ایرانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "عشق مردم کره به هنر ایرانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید