فوت و فن های طبخ فسنجان برای همه سلیقه ها

به گزارش مجله کامپیوتر، فسنجان را هم می توانید شیرین درست کنید هم ترش؛ همه چیز بستگی به سلیقه و ذائقه شما دارد.

فوت و فن های طبخ فسنجان برای همه سلیقه ها

به گزارش، فسنجان را هم می توانید شیرین درست کنید هم ترش؛ همه چیز بستگی به سلیقه و ذائقه شما دارد. به خاطر همین هم هست که می توانیم بگوییم این غذا برای همه سلیقه ها مناسب است و کسی دست رد به آن نمی زند. هرچند این غذا کمی سخت تر از دیگر غذاهاست، اما کافی است کمی زمان بگذاریم تا بهترین فسنجان را درست کنیم.

مغز گردو: 300 گرم

مرغ: 4 تکه

پیاز: دو عدد متوسط

رب انار: 1 ق غ

آب: 8 لیوان

رب گوجه: 1 ق غ (به دلخواه)

زغفران دم نموده: نصف استکان

نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار کافی

شکر: در صورت تمایل 2-3 قاشق

1. در مرحله اول گردو ها را چرخ کنید و پیاز ها را هم رنده کنید.

2. سپس پیاز و گردو را تفت دهید و آب را به آن اضافه کنید.

3. بعد از حدود دو ساعت مایه فسنجان تغییر رنگ پیدا می نماید و روغن می اندازد.

4. در صورت تمایل رب گوجه فرنگی و سپس رب انار (ملس یا شیرین) را به آن اضافه کنید.

5. بعد از 3 ساعت فسنجان آماده است و می توانید با مرغ یا گوشت آن را سرو کنید.

- در تمام مراحل پخت فسنجان باید با شعله بسیار پایین طبخ گردد.

- از گردوی مرغوب بهره ببرید.

- مرغ ها را هنگام سرو یا در آخرین مرحله پخت فسنجان به آن اضافه کنید و نه زودتر.

- میزان رب ها در تیرگی فسنجان تاثیر دارد؛ پس مراقب اندازه آن باشید.

منبع: ایرنا

آژانس مسافرتی: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه

مجله سامی: مجله سامی، وبلاگ نقد و بررسی کالاها و اخبار تولیدات صنایع

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 18 شهریور 1400 بروزرسانی: 18 شهریور 1400 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 20100

به "فوت و فن های طبخ فسنجان برای همه سلیقه ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فوت و فن های طبخ فسنجان برای همه سلیقه ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید