فوت و فن های طبخ فسنجان برای همه سلیقه ها
به گزارش مجله یک کامپیوتر، فسنجان را هم می توانید شیرین درست کنید هم ترش؛ همه چیز بستگی به سلیقه و ذائقه شما دارد.

به گزارش، فسنجان را هم می توانید شیرین درست کنید هم ترش؛ همه چیز بستگی به سلیقه و ذائقه شما دارد. به خاطر همین هم هست که می توانیم بگوییم این غذا برای همه سلیقه ها مناسب است و کسی دست رد به آن نمی زند. هرچند این غذا کمی سخت تر از دیگر غذاهاست، اما کافی است کمی زمان بگذاریم تا بهترین فسنجان را درست کنیم.
مغز گردو: 300 گرم
مرغ: 4 تکه
پیاز: دو عدد متوسط
رب انار: 1 ق غ
آب: 8 لیوان
رب گوجه: 1 ق غ (به دلخواه)
زغفران دم نموده: نصف استکان
نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار کافی
شکر: در صورت تمایل 2-3 قاشق
1. در مرحله اول گردو ها را چرخ کنید و پیاز ها را هم رنده کنید.
2. سپس پیاز و گردو را تفت دهید و آب را به آن اضافه کنید.
3. بعد از حدود دو ساعت مایه فسنجان تغییر رنگ پیدا می نماید و روغن می اندازد.
4. در صورت تمایل رب گوجه فرنگی و سپس رب انار (ملس یا شیرین) را به آن اضافه کنید.
5. بعد از 3 ساعت فسنجان آماده است و می توانید با مرغ یا گوشت آن را سرو کنید.
- در تمام مراحل پخت فسنجان باید با شعله بسیار پایین طبخ گردد.
- از گردوی مرغوب بهره ببرید.
- مرغ ها را هنگام سرو یا در آخرین مرحله پخت فسنجان به آن اضافه کنید و نه زودتر.
- میزان رب ها در تیرگی فسنجان تاثیر دارد؛ پس مراقب اندازه آن باشید.
منبع: ایرنا
منبع: باشگاه خبرنگاران جوانآژانس مسافرتی: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه
مجله سامی: مجله سامی، وبلاگ نقد و بررسی کالاها و اخبار تولیدات صنایع