فیلمنامه خوابِ بیدار در فینال یک جشنواره آمریکایی

به گزارش مجله یک کامپیوتر، فیلمنامه کوتاه خوابِ بیدار به نویسندگی ایمان داوری به جمع فینالیست های بهترین فیلمنامه در جشنواره Twister Alley Film Festival آمریکا راه یافت.

فیلمنامه خوابِ بیدار در فینال یک جشنواره آمریکایی

به گزارش خبرنگاران،این فیلمنامه پیش از این نیز به بخش داوری جشنواره بین المللی استعدادهای مستقل (Independent Talents International Film Festival) آمریکا راه یافته بود.

اختتامیه این جشنواره از تاریخ 2 تا 4 مِی 2019(12 تا 14 اردیبهشت) در شهر وودوارد ایالت اوکلاهاما آمریکا برگزار خواهد شد.

ایمان داوری، فیلمنامه نویس و کارگردان عرصه فیلم کوتاه، پیش از این در جشنواره های مهم بین المللی بسیاری حضور داشته و علاوه بر کاندیداتوری در بخش های بهترین فیلمنامه و فیلم کوتاه، جوایزی را نیز به دست آورده است.

بانیما: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما

مجله سرگرمی: مجله سرگرمی و گردشگری

bestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 18 شهریور 1400 بروزرسانی: 18 شهریور 1400 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 5430

به "فیلمنامه خوابِ بیدار در فینال یک جشنواره آمریکایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فیلمنامه خوابِ بیدار در فینال یک جشنواره آمریکایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید