مرغ در تهران ارزان می گردد

به گزارش مجله یک کامپیوتر، خبرنگاران : معاون هماهنگی امور مالی استاندار تهران گفت: قیمت گوشت مرغ گرم در استان تهران با توجه به رشد جوجه ریزی و تامین نهاده های دامی هفته آینده کاهش می یابد.

مرغ در تهران ارزان می گردد

به گزارش خبرنگاران به نقل از ایرنا، حشمت الله عسگری روز با بیان اینکه از ابتدای سالجاری با ادامه شیوع ویروس کرونا تقاضا برای خرید گوشت مرغ کاهش یافت، افزود: با توجه به کاهش جوجه ریزی در دو دوره 45 روز در ماه های فروردین و اردیبهشت و کاهش نهاده های دامی قیمت گوشت مرغ گرم در بعضی از شهرها به 20 هزار تومان رسید.

وی ادامه داد: براساس روال گذشته برای تامین گوشت مرغ مورد احتیاج مردم برای شب عید از بهمن تا دیماه سال گذشته جوجه ریزی 30 درصد افزایش، اما تقاضا 30 درصد کاهش یافت و این 60 درصد فاصله بین عرضه و تقاضا باعث شد نرخ گوشت مرغ به شش هزار تومان کاهش یابد.

عسگری توضیح داد: کاهش تقاضا برای خرید گوشت مرغ در ماه های گذشته باعث شد جوجه ریزی کاهش یابد و قیمت مرغ در این روزها افزایش یابد.

معاون هماهنگی امور مالی استاندار تهران گفت: با افزایش جوجه ریزی و تامین نهاده های دامی در این ماه فرایند نزولی قیمت گوشت مرغ شروع شده است.

عسگری با بیان اینکه 45 روز طول می کشد تا گوشت مرغ گرم به بازار عرضه گردد، افزود: با توجه به افزایش جوجه ریزی و سرعت در تامین نهاده های دامی به نظر می رسد نرخ گوشت مرغ به زیر قیمت مصوب یعنی 15 هزار تومان کاهش یابد.

وی گفت: براساس مصوبه ستاد تنظیم بازار قیمت گوشت گرم مرغ آماده پخت 15 هزار تومان با ترولانس پنج درصد کمتر و بیشتر در اختیار استانداران است.

مجله سرگرمی

مجله سرگرمی و تفریحی، همیشه به شادی
منبع: اقتصادنیوز
انتشار: 1 شهریور 1400 بروزرسانی: 1 شهریور 1400 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 35583

به "مرغ در تهران ارزان می گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مرغ در تهران ارزان می گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید