نخست وزیر جدید مالزی سوگند یاد کرد
به گزارش مجله یک کامپیوتر، پس از آنکه ماهاتیر محمد نخست وزیر مستعفی مالزی مدعی شد که حمایت کافی برای تشکیل دولت جدید را در اختیار دارد، محی الدین یاسین به عنوان نخست وزیر جدید مالزی سوگند یاد کرد.

به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران به نقل از الجزیره، محی الدین یاسین امروز یکشنبه به عنوان نخست وزیر جدید مالزی سوگند یاد نموده است، این اقدام یک ساعت پس از آن انجام شده است که ماهاتیر محمد نخست وزیر مستعفی ادعا نموده بود که حمایت کافی برای تشکیل دولت جدید را در اختیار داشته و این مساله را به وسیله رای گیری در مجلس اثبات خواهد نمود.
بر اساس این گزارش ماهاتیر محمد در اظهاراتی در جمع خبرنگاران گفت: می خواهم به همه مردم اعلام کنم که حمایت کافی اکثریت را دارم. من 114 حامی دارم.
ماهاتیر از سوی ائتلاف Pakatan Harapan حمایت شده بود، ائتلافی که توانست در انتخابات می 2018 به پیروزی برسد ولی اختلافات سیاسی داخلی منجر به این شد که هفته گذشته یک گروه سیاسی جدا شده از این ائتلاف اعلام کند که قصد ائتلاف با مخالفان دولت ماهاتیر محمد را دارد.
این اقدام منجر به استعفای ماهاتیر محمد شد و نااطمینانی های سیاسی طی روزهای اخیر موجب شد تا پادشاه مالزی با برگزاری نشست های جداگانه با اعضای مجلس شخصا به فکر حل و فصل بحران سیاسی باشد.
روز شنبه کاخ پادشاهی مالزی اظهار داشت که محی الدین یاسین 72 ساله رای اعتماد مجلس را کسب نموده و روز یکشنبه به عنوان نخست وزیر سوگند یاد می نماید.
این اقدام با خشم بعضی مردم مالزی روبرو شده است که احساس می نمایند حقوق دموکراتیک آنها لطمه دیده است.
محی الدین پیش از برگزاری مراسم سوگند نخست وزیری به کاخ پادشاهی در کوالالامپور رفته است. اعضای ائتلاف جدید سیاسی مالزی نیز که حامی محی الدین هستند در کاخ پادشاهی حضور داشتند.
محی الدین هشتمین نخست وزیر مالزی به شمار می رود. ماهاتیر محمد در واکنش به این اقدام گفت: احساس می کنم که محی الدین به من خیانت نموده است.
وی در دولت قبلی ائتلاف Pakatan Harapan وزیر مسکن مالزی بوده است. ماهاتیر محمد اضافه نمود: داریم می بینیم فردی نخست وزیر می گردد که حمایت اکثریت را در اختیار ندارد.
222 کرسی در مجلس سفلی مالزی وجود دارد. محی الدین معاون نجیب رزاق نخست وزیر سابق مالزی بوده است، تا زمانی که او در سال 2015 به خاطر فساد اقتصادی از قدرت برکنار شد.
منبع: خبرگزاری تسنیمبانیما: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما
کشتی کروز: کشتی کروز: سفری لوکس و در عین حال مقرون به صرفه به اقیانوسها