نکته بهداشتی: پاک نگهداشتن آشپزخانه

به گزارش مجله یک کامپیوتر، پاک نگهداشتن آشپزخانه می تواند از بیماری جلوگیری کند و کیفیت سلامت شما و مهمانان را بهبود بخشد.

نکته بهداشتی: پاک نگهداشتن آشپزخانه

بسیاری از بیماری های منتقل شونده از راه غذا را با توجه بیشتر به پاک نگهداشتن آشپزخانه قابل پیشگیری است.

برای پاک نگهداشتن آشپزخانه به این توصیه عمل کنید:

- دستانتان را پیش و پس از کار کردن به مواد غذایی خام با آب گرم و صابون بشویید.

- از دو تا تعداد بیشتری تخته برش استفاده کنید تا از آلودگی متقاطع جلوگیری کنید.

- وسائلی را که برای آماده کردن گوشت استفاده کرده اید، با آب داغ و مواد شوینده پاک کنید.

- هیچ گاه شیر را مستقیما از ظرف پلاستیکی یا کاغذی آن ننوشید.

- یخچال تان را بیش از حد پر نکنید.

- هنگام گرم کردن مجدد غذا باید دمای آن را به 75 درجه سلسیوس یا بالاتر برسانید.

- غذاهای منجمد را با گذاشتن در یخچال یا مایکروویو از حالت انجماد خارج کنید.

آژانس مسافرتی: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه

مجله سامی: مجله سامی، وبلاگ نقد و بررسی کالاها و اخبار تولیدات صنایع

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 18 شهریور 1400 بروزرسانی: 18 شهریور 1400 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 10566

به "نکته بهداشتی: پاک نگهداشتن آشپزخانه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نکته بهداشتی: پاک نگهداشتن آشپزخانه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید