نیکوخصال از مجموعه ورزشی آزادی رفت
به گزارش مجله یک کامپیوتر، دوران حضور سرپرست مجموعه ورزشی آزادی در این مجموعه به سرانجام رسید. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگاران و به نقل از روابط عمومی شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور، با توجه به اتمام مدت حکم سرپرستی چهار ماهه فرهاد نیکوخصال در مجموعه ورزشی آزادی، مراسم تودیع و معارفه سرپرست این مجموعه امروز برگزار خواهد شد.
در این راستا حسن کریمی، مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی با اهدای لوح سپاس از زحمات وی در مدت سرپرستی مجموعه ورزشی آزادی قدردانی کرد. در متن این لوح آمده است:
جناب آقای فرهاد نیکوخصال با عنایت به درخواست جنابعالی به منظور تمرکز بیشتر بر مدیریت مجموعه های سوارکاری کشور و اتمام مدت حکم سرپرستی شما در مجموعه ورزشی آزادی، به پاس خدمات و کوشش های بی دریغ تان طی مدت تصدی مسئولیت در مجموعه آزادی که شاهد اتفاقات بسی بزرگ و باشکوه بوده ایم، لوح سپاس، تقدیم حضور می گردد. امید است با استعانت از درگاه الهی و در راستای سیاست های نظام مقدس جمهوری اسلامی و اهداف عالیه دولت محترم تدبیر و امید، به موفقیت های روز افزون دست یابید.
سرپرست جدید این مجموعه امروز معارفه می گردد. همچنین نیکوخصال به مدیریت در مجموعه های سوارکاری کشور ادامه خواهد داد. نیکوخصال: برای برطرف اشکالات استادیوم آزادی 15 میلیارد تومان اعتبار احتیاج داریم
منبع: خبرگزاری تسنیمbestcanadatours.com: مجری سفرهای کانادا و آمریکا | مجری مستقیم کانادا و آمریکا، کارگزار سفر به کانادا و آمریکا، مکزیک و کوبا