ویستک با تغییراتی به صحنه می رود
به گزارش مجله یک کامپیوتر، نمایشی برگرفته از ویتسک نوشته گئورگ بوشنر، به کارگردانی حجت حسینی هفتم اسفند ماه روی صحنه می رود.

این کارگردان درباره این نمایش که آرایشگر نام دارد به خبرنگاران گفت: بنا به ضرورت زمان و جغرافیا تغییراتی در متن این نمایشنامه، داده ایم.
او اضافه نمود: این نمایشنامه یک بار با همان نام ویتسک در سال 95 در سالن پایتخت اجرا شده است اما نمایشی که قرار است این بار به اجرا در بیاید با تغییرات گسترده تری همراه است.
این کارگردان توضیح داد: تاکید ما در این نمایش بیشتر بر روی نشانه ها و تصاویر است تا دیالوگ. در آرایشگر سه نفر نقش ویتسک را بازی می نمایند تا وجوه مختلفی از این کاراکتر را به صحنه ببریم به همین علت یکی از آن ها را یک زن بازی می نماید تا وجه زنانگی این شخصیت را نشان دهیم.
حسینی درباره اینکه چرا دوباره این متن را اجرا می نماید؟ گفت: تا به حال در هر نمایشی که از ویتسک اجرا شده است، مخاطب بیشتر شاهد داستان یک خیانت بوده است اما ما در این اجرا تمام سعی خود را نموده ایم تا تمام اتفاقاتی که در جامعه باعث به وجود آمدن این خیانت می گردد را روایت دهیم.
او در سرانجام اضافه نمود: در این نمایش، کوشش ما بر این است، دلایلی که موجب خیانت می گردد را پر رنگ تر از خود خیانت نشان بدهیم.
هانیه مقدم، رضا سلیمی، محمد علی واعظی، علی پور احمدیان، میلاد مرتضوی، مهران عشریه، کتایون دالائی از بازیگران این نمایش هستند.
عوامل دیگر این نمایش عبارتند از: مترجم: محمد هاکی، دستیار و برنامه ریز: انوشه طاهری، طراح حرکت: سارینا شاد، طراح صحنه و لباس: رقیه جودی.
نمایش آرایشگر از 7 اسفند ماه ساعت 18 در تالار مولوی اجرا می گردد.
منبع: خبرگزاری ایسنادور زمین: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله گردشگری