حدس ادامه دار رسانه های اصولگرا ، مقصر سکانس پایانی پایتخت کیست؛ تنابنده یا صدا و سیما
به گزارش مجله یک کامپیوتر، پخش سکانس هایی مشابه فیلمفارسی های قبل از انقلاب در قسمت پایانی سریال پایتخت 6 که با واکنش های بسیاری همراه شده بود علاوه بر ابلاغ دستور رئیس سازمان صداوسیما برای آنالیز حواشی قسمت آخر این مجموعه، این سازمان را زیر ذره بین رسانه های اصولگراها برده است.

به گزارش خبرنگاران، پس از پخش صحنه موتورسواری و قایق سواری رحمت و همسرش در نمای پایانی سریال پایتخت 6 و بازسازی صحنه های دو فیلم پیش از انقلاب که با واکنش های گسترده کاربران شبکه های اجتماعی روبرو شد، رئیس سازمان صداوسیما به معاونت سیما دستور ویژه ای برای آنالیز حواشی قسمت آخر پایتخت 6 داده و گفته است باید معین گردد این اقدام حاصل اشتباه و بی توجهی است یا فتنه انگیزی ستون پنجم فرهنگی دشمن.
این در حالی است که قبل از اجرای دستور رئیس سازمان صداوسیما، رسانه های اصولگرا واکنشهای متفاوتی را به این اتفاق نشان داده اند. روزنامه جوان در این باره نوشت: لابد می خواهید همه تقصیرها را به گردن نویسنده پایتخت بیاندازید. سریال پایتخت از مرحله نگارش تا زمانی که از آنتن تلویزیون به خانه های مردم برده می گردد، زیر نظر مستقیم بخش های مختلف صداوسیما فراوری می گردد. آیا باید پذیرفت همه این بخش ها در نادیده دریافت مسائل متعدد پایتخت اشتباه نموده اند!؟
اکنون با دستور رئیس صداوسیما قرار است چه اتفاقی رخ دهد؟ آیا مدیران سیما قرار است مانند افرادی که ناگهان از خواب پریده اند به دنبال یک مقصر ناپیدا باشند و درآخر نویسنده فصل ششم را به عنوان مسئول همه سهوها معرفی نمایند!؟ چطور شبکه من و تو با پخش فیلم همسفر همزمان با قسمت آخر پایتخت، تا این حد با آن هماهنگ بوده؟
مگر بعد از حوادث دی سال گذشته نبود که تنابنده در ژستی اپوزیسیون مانند خاطرنشان کرد پایتخت 6 آخرین کارش با صداوسیما خواهد بود!؟ آن موقع افکارعمومی این بازی را به سخره گرفت و اینکه تنابنده با دهان پر از لقمه صداوسیما صحبت از برخاستن از سر سفره رسانه ملی می نماید را ادابازی دانست، اما در داخل صداوسیما چه اتفاقی افتاد؟
آنچه در سریال پایتخت اتفاق افتاده، حاصل یک فرآیند چند ساله است. فرآیندی که در آن به لطف دیده شدن سریال در تلویزیون، مدیران صداوسیما خطوط قرمزی را که برای دیگر سریال ها در نظر می گیرند، برای زیاده خواهی عوامل فراوری پایتخت یکی یکی کمرنگ و محو کردند.
در همین رابطه روزنامه کیهان نیز در مطلبی با عنوان مگر فقط قسمت آخرپایتخت مشکل داشت؟ نوشت: بخش هایی از قسمت پایانی سریال پایتخت6 با کپی برداری از دو فیلمفارسی قبل از انقلاب به تصویر کشیده شد که این اقدام، نوعی ادای دین به سینمای آن دوره و بازیگرانش تلقی شد! از آنجا که بعضی از موارد (از قبیل قسمت پایانی سریال پایتخت) نسبت به ضوابط و چارچوب های رسانه ملی دقت لازم را نداشته اند و کوشش های شبانه روزی صورت گرفته در بخش های مختلف سازمان صدا و سیما را تحت الشعاع حاشیه سازی هایی قرار داده اند ضروری است این موضوع آنالیز دقیق و همه جانبه گردد.
این دستور رئیس رسانه ملی در حالی است که نه فقط قسمت آخر مجموعه پایتخت که کل فیلمنامه و بیشتر قسمت های پایتخت 6 مورد اعتراض منتقدان قرار گرفته و باعث شده تا این مجموعه را فاقد ارزش های کیفی لازم جهت پخش در رسانه ملی بدانند.
منبع: همشهری آنلاین