10 کشف عجیب در دنیا که هیچ توضیحی برای آنها وجود ندارد!
به گزارش مجله یک کامپیوتر، در این گزارش شما را با 10 کشف عجیب و حیرت انگیز در دنیا آشنا خواهیم کرد.
به گزارش گروه رسانه های خبرنگاران، در جهان هستی شگفتی های بسیاری وجود دارد که بسیاری از آن ها مرموز و حل نشده باقی مانده اند. عمر اکثر ما هم ممکن است به کشف علل اصلی این راز ها قد ندهد.
در زیر 10 نمونه از کشف های عجیب جهان که هیچ توضیحی برای آن ها وجود ندارد را برایتان معرفی نموده ایم.
1- پرندگان Moa
موآ پرنده هایی بودند که توان پرواز نداشتند و بومی نیوزیلند بشمار می رفتند. این پرنده ها در حوالی سال 1500 میلادی به طور کامل منقرض شدند. افسانه ای وجود دارد که می گوید این پرنده ها توسط اهالی قبیله مائوری به طور کامل شکار شده اند و همین سبب انقراض اینگونه پرنده ها شده است.
پیرو یک ماموریت اکتشافی در قرن بیست میلادی، دانشمندان با سرپنجه یک پرنده بسیار عظیم الجثه روبرو می شوند که معلوم نیست چرا و چگونه در طول قرن ها به بهترین شکل ممکن سالم مانده است.
شاید جالب باشد بدانید پرندگان موآ گردنی کشیده و وزنی نزدیک به 230 کیلوگرم داشته اند و تنها پرنده هایی بودند که هیچ رد و اثری از بال در آن ها نبود. این پرنده ها گیاهخوار بودند.
2- مجموعه معابد Saksaywaman در پرو
در کشور پرو معابد سنگی بی نظیری وجود دارد که به طرز عجیب و غیرقابل باوری بدون هیچ ملات و گل و آهکی روی هم چیده شده و در جای خود ثابت شده اند. ساختار این سازه ها فوق العاده است و بعضا حتی یک ورق نازک کاغذ را هم نمی توان در فاصله میان سنگ ها گذاشت. از این ها عجیب تر اینکه سطح همه سنگ ها صاف و صیقلی است و لبه های آن ها گرد شده است. چطور ممکن است چندین قرن پیش انسان توان چنین کاری را داشته باشد!
3- دروازه خورشید در بولیوی
دروازه خورشید در شهر باستانی و مرموز تیواناکو در کشور بولیوی واقع شده است. بعضی باستان شناسان بر این باور هستند که این سازه دروازه امپراتوری عظیمی در هزاره اول قبل از میلاد مسیح بوده است. تاکنون هیچ کسی نتوانسته کشف کند معنی نوشته های روی این سردر چیست. شاید این مکتوبات بتوانند راز های باستان شناسی و ستاره شناسی زیادی را برای انسان برملا نمایند.
4- غار های لونگیو در چین
این غار های ماسه سنگی دستکند هستند، یعنی به دست انسان حفاری شده اند. به خاتمه رساندن چنین کار سخت و طاقت فرسایی به هزاران نفر آدم احتیاج دارد. متاسفانه در هیچ کجای تاریخ در خصوص روش حفر این غار ها یا افراد و تجهیزاتی که برای حفاری استفاده شده اند هیچ مدرک و سندی وجود ندارد. همین باعث شده تا غار های Longyou چین یکی از کشف های سربه مهر جهان باقی بمانند.
5- هرم سنگ ناقص در مصر
ستون سنگی هرمی ناقص در واقع یک ستون سنگی گرانیتی سرخ رنگ است که قرار بوده به طور سالم از دل کوه بیرون کشیده شود. کارگران حفاری مصری قدیم اقدام به حفر آن از سه سمت برای آماده سازی و مهیا کردن آن برای بیرون آوردنش می نمایند. اما پس از اتمام حفاری متوجه می شوند در سنگ یک شکاف وجود دارد که این سنگ را برای کاری که احتیاج داشتند، بدرد نخور می کرد، به همین خاطر کارگران کار را برای تکمیل و بیرون آوردن سنگ متوقف کردند. اندازه این سنگ سرسام آور است.
6- شهر زیر آبی Yonaguni در ژاپن
این شهر بی نظیر و شگفت آور به طور تصادفی توسط یک معلم غواصی به نام Kihachiro Aratake کشف شد. این شهر که کاملادر زیر آب واقع شده است همه دانشمندان جهان را به حیرت واداشته است و هیچ فرد یا گروهی فرضیه مشخصی برای آن ندارند. گفته می شود قدمت سنگ های به کار رفته در سازه های این شهر به 10 هزار سال پیش باز می شود، یعنی خیلی سال قبل از اینکه اهرام مصر ساخته شوند. شماری از باستان شناسان بر این باور هستند در زمان ساخت این شهر، انسان ها در غار زندگی و از ریشه گیاهان یا گوشت شکار حیوانات تغذیه می کردند؛ بنابراین چنین افرادی توانایی و دانش لازم برای ساخت یک شهر سنگی را نداشتند.
بعضی بر این باور هستند که اگر این شهر یادگاری از تمدن های گذشته باشد، توسط انسان های پیچیده و بسیار پیشرفته ای ساخته شده است که این حدس هم چندان منطقی به نظر نمی رسد.
7- موهن جو دارو (تپه مردگان) در پاکستان
علت نابودی این شهر چندین دهه است که برای بسیاری از کارشناسان و دانشمندان همچون راز سر به مهر است. در سال 1922 میلادی یک باستان شناس هندی به نام آر. دی. بانرجی ویرانه های باستانی بر روی یکی جزایر در رودخانه ایندوس را کشف کرد. اولین سوالی که با دیدن عظمت این شهر به ذهن می رسد این است که چطور چنین شهر بزرگی با خاک یکسان شده است؟ بر سر مردم و ساکنین این شهر چه بلایی آمده است. برای هیچ کدام از این سوالات، هنوز پاسخ شفافی وجود ندارد.
بد نیست بدانید که تپه مردگان، نام پایتخت تمدن دره سند در 2600 (پیش از میلاد) بوده است. این شهر باستانی امروزه در ایالت سند پاکستان واقع شده است که تا قبل از جدایی پاکستان متعلق به هند بود. ویرانه های شهر موهنجودارو، در 405 کیلومتری شمال کراچی واقع است. این اثر باستانی شاهد بلامنازعی است بر عظمت تمدنی که از 5000 سال پیش در دره ایالت سند شکوفا شد.
8- LAnse aux Meadows در کانادا
این سایت باستان شناسی در کانادا یکی از سکونت گاه هایی است که حدود یکهزار سال پیش توسط وایکینگ ها کشف شد. وجود این اقامتگاه ها ثابت می نماید که دریانورد های اسکاندیناوی خیلی قبل از تولد کریستف کلمب پایشان به آمریکای شمالی باز شده بود.
9- تونل های باقی مانده از عصر حجر
کشف شبکه وسیعی از تونل های زیرزمینی که در سرتاسر اروپا گستره است و از اسکاتلند تا ترکیه ادامه دارد ثابت می نماید انسان های اولیه فقط شکارچی نبوده اند. این در حالیست که هدف از حفر این تونل ها همچنان در هاله ای از ابهام باقی مانده است. بعضی بر این باور هستند که این تونل ها برای در امان ماندن از دست شکارچی ها حفاری شده اند. اما شماری دیگر می گویند انسان های اولیه از این تونل ها برای مسافرت های امن و در امان ماندن از شرایط جوی بد استفاده می کردند.
10- گلوله های سنگی کاستاریکا
مساله شگفت انگیز در خصوص کره های سنگی کاستا ریکا فقط شکل آن ها نیست بلکه خاستگاه و هدف این سنگ ها هم مبهم است. این سنگ ها نخستین بار در دهه 1930 میلادی توسط کارگرانی پیدا شد که مشغول پاکسازی جنگل از کشت موز بودند.
قطر این سنگ های کروی از چند سانتی متر تا بیش از 2 متر می رسد. تقریبا جنس همه این کره ها از سنگی آذرین و سخت به نام گرانودیوریت است. شمار این سنگ ها بیش از 300 عدد است
منبع : روزیاتو
بازگشت به صفحه رسانه ها
منبع: خبرگزاری تسنیمبانیما: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای بانیما