آغاز عملیات اجرایی سه واحد تولیدی

به گزارش مجله یک کامپیوتر، عملیات اجرایی سه واحد تولیدی در زمینه تولید سازه های فلزی و محصولات ساختمانی در شهرک صنعتی شماره 2 خرم آباد آغاز شد.

آغاز عملیات اجرایی سه واحد تولیدی

به گزارش خبرنگاران لرستان: استاندار لرستان گفت: این مجموعه در زمینه تولید تجهیزات مصالح و لوازم مورد نیاز ساختمان مانند آسانسورها و لوازم مورد کاربرد در پله برقی ها و امثال آن فعالیت خواهد کرد.

سید موسی خادمی شرح داد: با همکاری شرکت شهرک های صنعتی استان حدود 12 هکتار زمین جهت اجرای پروژه در اختیار سرمایه گذار آن قرار گرفته است.

استاندار لرستان اظهار کرد: این پروژه ها در زمینی به مساحت 11 هکتار احداث خواهد شد و طبق توافقات صورت گرفته سرمایه گذار پروژه اعتباری بالغ بر 500 میلیارد تومان را در این کار هزینه خواهد کرد.

خادمی عنوان کرد: با راه اندازی و بهره برداری از این پروژه ها زمینه ایجاد اشتغال برای 500 نفر از جوانان هم استانی فراهم خواهد شد.

dorezamin.com: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله گردشگری

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 30 آبان 1400 بروزرسانی: 30 آبان 1400 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 57918

به "آغاز عملیات اجرایی سه واحد تولیدی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آغاز عملیات اجرایی سه واحد تولیدی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید